Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csipesszel mennyi idő?
Figyelt kérdés
Ha csipesszel egyenként kihúzogatom a középsőmnél a szőrt,akkor milyen hamar fog visszanőni újra? Úgy értem,borotválással semmire nem megyek,nagyon idegesít utána,gyantázni nem fogom,és epilálni sem.De csipesszel se nem fáj,se nem marad ott a töve.Akkor ez most mennyi ideig lesz így? Mert időm van,és megéri megcsinálni,ha sokáig nem nő vissza.:)Értelmes válaszokat,légy szíves.:)2011. júl. 3. 15:19
1/7 anonim válasza:
:D gondolom olyan mint a szemöldök 1 hét kb :D jó mulatást hozzá....
2/7 anonim válasza:
szerintem ez hülyeség csipesszel szálankét kihúzogatni... nem beszélve arról h elég fájdalmas dolog lehet :S és mire kihúzod őket visszanő az egész xDDDD
3/7 kurbi válasza:
Gyanta-bortova bazki, ilyen hülyeséget.
Bele halsz mire kiszeded az egészet :D
4/7 anonim válasza:
hamar vissza fog nőni, szerintem nagyon macerás
5/7 anonim válasza:
Egy barátnőm régen a lábáról képes volt csipesszel kiszedni, kb 14 évesen, akkor még nem volt epilátora senkinek.
6/7 anonim válasza:
hogy jut nektek ez egyáltalán eszetekbe. barátnőm is ezt csinálja egyébként, nem tárgyaltuk ki részletesen, de szerintem annyira rengeteg idő nem lehet, mert már régen így csinálja. de szerintem tuti nem éri meg. :D
7/7 A kérdező kommentje:
én nem tudom csak valahol itt hallottam hogy megéri,mert utána vagy 1honapig nem kell.:D
és amugy köszi a válaszokat.:)
2011. júl. 3. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!