Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktátok csipesszel szőrtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktátok csipesszel szőrteleníteni a fanszőrzeteteket? Tapasztalatok? Meddig marad csupasz?

Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:

csipesszek a fanszörzetet? mazohista vagy ember?

én inkább rövidre vágom, minthogy egyesével tépjem ki a szörtüszőket... Még belegondolni is fáj... :S

2010. jan. 1. 00:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Én szoktam.

Már meg sem érzem a fájdalmat :-)

Most gondolkodom a gyantán,de szerintem az még nekem is betesz :-D

Borotva kiesik,mert nem tartós...krémektől tiszta kiütéses leszek.

Marad ez és beválik,kb. olyan a hatása mint a gyantának.

2010. jan. 1. 11:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok, de a fejembe vettem, hogy elkezdek szőrteleníteni szemöldökcsipesszel. Alap esetben a lábammal kezdtem. Ott, ahol kezdtem kb 3 hete, csupán apró pelyheket látok, de amúgy tök sima.

Nos, odatévedtem a fanszőrzet részhez is, de az pár nap után kezdett visszanőni. Szerintem az lehetett a baj, hogy csak eltéptem a szőrszálat és nem hagymástól (gyökerestől) téptem ki.

Nem vagyok mazochista (tudomásom szerint :D ), csupán szépséghiányom van, vagy mifene. (Lehet, metroszexualitás? :o )

2010. jan. 2. 06:31
 4/4 anonim válasza:
utolsó... szerintem metroszexuális vagy, egy pasinak nem kell szőrtelenítenie, attól pasi hogy szőrös!
2010. jún. 15. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!