Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok csipesszel szőrteleníteni a fanszőrzeteteket? Tapasztalatok? Meddig marad csupasz?
csipesszek a fanszörzetet? mazohista vagy ember?
én inkább rövidre vágom, minthogy egyesével tépjem ki a szörtüszőket... Még belegondolni is fáj... :S
Én szoktam.
Már meg sem érzem a fájdalmat :-)
Most gondolkodom a gyantán,de szerintem az még nekem is betesz :-D
Borotva kiesik,mert nem tartós...krémektől tiszta kiütéses leszek.
Marad ez és beválik,kb. olyan a hatása mint a gyantának.
Fiú vagyok, de a fejembe vettem, hogy elkezdek szőrteleníteni szemöldökcsipesszel. Alap esetben a lábammal kezdtem. Ott, ahol kezdtem kb 3 hete, csupán apró pelyheket látok, de amúgy tök sima.
Nos, odatévedtem a fanszőrzet részhez is, de az pár nap után kezdett visszanőni. Szerintem az lehetett a baj, hogy csak eltéptem a szőrszálat és nem hagymástól (gyökerestől) téptem ki.
Nem vagyok mazochista (tudomásom szerint :D ), csupán szépséghiányom van, vagy mifene. (Lehet, metroszexualitás? :o )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!