Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol van az egészséges szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van az egészséges szexuális vágy és a ribancság határa?

Figyelt kérdés

tegyük fel van egy lány, akinek több férfi ismerőse van. velük néha napján lefekszik (nem egyszerre az összessel). persze minden érzelemtől mentesen, csak egyszerűen szereti a szexet. ha egy férfi hetente más nővel kavar, az "normális", de ez visszafele is igaz? vagy ez már ribancság?

(hozzá kell tennem, azért nem akárhol akárkivel csinálja, csak akikkel már összeszokott)

2009. márc. 28. 09:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
36%
meg bocs nézd meg a sok randioldalat tele vannak 30-40 éves egyedülálló nőkkel sokminden közrejátszhat de szerinted miért válnak el????? mert a sok suttyó f*asz gyorsan összeházasodik felcsinálják egymást de mert egyikük sem élte ki magát huszonévesen így félrelépnek...nem törődnek az érzelmekkel meg a gyerekeikkel sem.... ez a nagy büdös helyzet
2009. márc. 28. 11:01
 12/22 anonim ***** válasza:
14%
24/F voltam
2009. márc. 28. 11:03
 13/22 anonim ***** válasza:
95%

Akkor tapasztalom a barátomon, hogy milyen megkeseredett élete van, pedig csak a húszas éveiben jár. Így jobb? :P

Azok a társkeresős 30-40-es pasik és nők sem csak szexet keresnek, mert gyanítom, akkor életbeli ismerősöknél próbálkoznának, akik kéznél vannak. Aki társkeresőkre vetemedik akárhány évesen, arról ugyanaz a véleményem, mint arról a bizonyos barátomról: nem képes normális kapcsolatot kialakítani a körülötte lévőkkel, ezért már inkább neten próbálkozik. Szánalmas.

Én anyám is azt hangoztatja, hogy fiatal vagyok, élvezzem az életnek eme oldalát is, de köszönöm nem kérek belőle. Pont ő az a rossz példa, aki élvezte az életet fiatalkorában (attól még mert az anyám, ő is szánalmas a szememben a múltja miatt), mégse bír megülni a seggén, hiába "élte ki magát", megcsalta apámat. Mivel ez egy anonim oldal, bátran beszélhetek erről. Na, akkor hogy is van ez? Az is félrelép 30-40 évesen, aki kiélte magát, meg az is, aki nem? :D Látjátok, ti nagy "kiélősök", pont erről pofáztam: nem függ attól, hogy fiatalkorában hány embernek tette szét a lábát, egyedül személyiségtől és akarattól függ.

2009. márc. 28. 11:21
 14/22 anonim ***** válasza:
36%
nem nyitok vitát,mivel látom,hogy te még valószinüleg kamasz vagy és álomvilágban élsz.Egyébként amiket mondasz,nem igazán függenek össze egymással,azt hajtogatod,hogy szánalmas,azért mert valaki nem úgy él ahogy te.Nem baj,én is voltam nagypofájú tinédzser.
2009. márc. 28. 11:30
 15/22 anonim ***** válasza:
94%
Se kamasz nem vagyok se nagyszájú :) És nem az szánalmas a szememben, hogy valaki máshogy él, mint én, hanem az, hogy ennek-annak szétteszik a lábukat, csak mert szexéhesek :) Pedig a szex igazán csak érzelmekkel jó :P
2009. márc. 28. 11:32
 16/22 anonim ***** válasza:
95%
Hát nézd, szerintem nem normális, akár férfi csinálja, akár nő. Bár ha minden fél tisztában van azzal, hogy mi a helyzet, akkor hajrá.
2009. márc. 28. 11:36
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

Huha micsoda vita alakult itt ki:)

Szerintem is az a ribancság ha valaki nem a párjával van, még ha 5-6 haver is az illetőXDmondjuk akkor még inkább, hát utána hogy tudsz utána velük egy társaságban lenni??Minden második haver volt veled:SNálunk is volt a társaságban egy ilyen csaj, halottam is ahogy a pasik egymásnak mesélik velük épp mit csinált...sztem ez elég gáz!!!Amugy meg hogy fiatalon kell kiélni magad szlogen...hát nem mindenki olyan, nem mindenki számára ez az élet...nem tudnék olyannal lefeküdni akit nem szeretek, pedig imádom a sexet....

és azt se mondom h a ribancság hu de jaj de borzasztó jelző egyszerűen sztem pont erre használják amire kérdezted...és ha férfi lennék nem kéne olyan csaj akit a haveri társaságában mindenki megd*gott, hát hogy megy utána oda a párod?elég érdekes szitu sztem...

bár nem tudom, 21 vagyok 4 éve vagyok a párommal, és csak ő volt, de most így gondolom, és sztem ez nem fog változni, engem ugy neveltek, ne fetrengjek össze "haverokkal, bár erre nem is lenne igényem:Sha egyedül lennék se, elintézném magamnak:D:D

P.Rita

2009. márc. 28. 12:49
 18/22 anonim ***** válasza:
66%
Azért érdejkes ez az "éljük ki magunkat most, ne 40 évesen kelljen" - mintha nem is lenne az embernek más választása. Szerintem úgy is le lehet élni egy életet, hogy nem lesz az emberből Qrva. Számomra mindenki az, aki nem válogatja meg, hogy kivel fekszik össze. (Ha 10 haver közül kiválasztod a legjobb 5-öt, az még nem a megválogatás kategória....) Az illető neme meg szerintem totálisan nem számít.
2009. márc. 28. 13:54
 19/22 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy igen... :D Ennél már csak az lenne szebb, mikor az egyik haver majd felajánl X összeget azért, mert megkurhat. Grat az ilyeneknek :D Szajha mind.
2009. márc. 28. 13:57
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha magadról beszélsz akkor egy ribanc vagy! Az ilyen nő normális pasinak már nem kell!
2009. márc. 28. 20:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!