Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol van az egészséges szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van az egészséges szexuális vágy és a ribancság határa?

Figyelt kérdés

tegyük fel van egy lány, akinek több férfi ismerőse van. velük néha napján lefekszik (nem egyszerre az összessel). persze minden érzelemtől mentesen, csak egyszerűen szereti a szexet. ha egy férfi hetente más nővel kavar, az "normális", de ez visszafele is igaz? vagy ez már ribancság?

(hozzá kell tennem, azért nem akárhol akárkivel csinálja, csak akikkel már összeszokott)

2009. márc. 28. 09:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Ez egyértelmű hogy ribancság. Az a normális egészséges szex, ha csak a pároddal fekszel le. A ribancság meg ha össze-vissza mindenkivel (legyen az akár 5 ember és a megszokott). néha néha belefér 1-2 egyéjszakás, de az hogy minidg ugyanazzal az 5-6 emberrel fekszik le az hát nem is tudom.. ha nincs ló jó a szamár is
2009. márc. 28. 09:53
 2/22 A kérdező kommentje:
egy ideig én is benne voltam, de azóta már harmonikus párkapcsolatban élek. am 20 vagyok és fiú
2009. márc. 28. 10:03
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Az sem normális, ha egy pasi "rib*nckodik", csak annak nincs egyszavas megfelelője, ezért nem is emlegetjük sokszor. Szerintem ugyanolyan szánalmas, mint mikor a nők csinálják. Én akkor sem bújnék ágyba a barátaimmal/haverjaimmal, ha éppen nincs kapcsolatom, inkább várnék arra, hogy beleszeressek valakibe. Pedig imádom a szexet, megőrülök, ha 2 nap kimarad szex nélkül :D

20/L

2009. márc. 28. 10:23
 4/22 anonim ***** válasza:
42%

már bocs de mér lenne r*bancság?...inkább fiatalon élvezze és valósítsa meg a szexuális vágyait mint 40 évesen 3 gyerek mellett kefélje végig a város...nekem ez a véleményem...én imádom a nőket...és imádok szexelni...persze nem útszéli lotyókkal...de ha egy buliban összejövök egy csajjal és látom hogy esetleg benne lenne a jóban nem habozok...cselekszem

most vagyok fiatal...40-50 évesen hol fogok 18-20 éves csajokat felszedni?????

én azt mondom szexeljen mindenki nyugodtan már aki elég érett fejben és testben egyaránt...

24/F

2009. márc. 28. 10:40
 5/22 anonim ***** válasza:
37%
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval... Én is most élem ki magam, ameddig lehet. :D És anyám is mindig ezt mondja... addig csináljam, ameddig lehet, mert egyszer (nagyon sokára :D) ha férjhez megyek, akkor majd már nem lehet... És különben is, minek várni valakire, aki majd szeret is, meg ilyenek... ha így tennék, évente kerülne sor "eksön"re. :D Nekem is vannak olyan haverjaim, akikkel már voltak köztünk bizonyos dolgok... és még lesznek is, ameddig nekik és nekem sincs senkim, miért ne? :D 20 voltam, lány, és nem vagyok RIBANC! :D
2009. márc. 28. 10:46
 6/22 anonim ***** válasza:
97%

Ez a gondolkozás szánalmas :)

Miért lenne a normális felfogásnak a következménye, hogy majd 40 évesen, családosan félrelép? Egy emberrel is ki lehet sok mindent próbálni, és lehet, hogy élvezetesebb lesz a szex érzelmekkel töltve. Az ilyen embereknek, akik csak szexelni járnak össze a másikkal olyan sivár élete van (szexuális és érzelmi síkon), hogy borzalmas. Tapasztaltam, feleslegesen fogtok leugatni. Egyik barátom pontosan ilyen volt, most pedig nem képes normális kapcsolatot kialakítani nőkkel, mikor már érettnek érezné magát. Én vagyok az egyetlen nőnemű ismerőse az életében, akit még nem döntött meg, és velem bármiről el tud beszélgetni, még a szexről is. Mégse talál magának normális partnert, mert ahogy arra kerül a sor, megtörténik, és ráun. Nem képes szerelmesnek lenni. Szóval ez a felfogás irtó kiábrándító, és mostmár ő is belátja, hogy alaposan elcs*szte.

2009. márc. 28. 10:48
 7/22 anonim ***** válasza:
55%
hát én vagyok a 24/F nekem nem egyszer volt már hosszabb kapcsolatom egy egy éves meg egy két éves és azidő alatt sosem csaltam meg a barátnőimet egyiket sem...boldog voltam...igaz most 2 hónapja taccson vagyok de csak azért mert utolért a válság nincs lóvé nincs nő de ez az én problémám...én még mindíg azt mondom jobb fiatalon kiélnie magát az embernek mint 50 évesen azon rágódni bárcsak 20 lehetnék és hogy mennyi minden jóból kimaradtam
2009. márc. 28. 10:56
 8/22 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki véleményét. 10:48-as, te pedig elgondolkodtattál.
2009. márc. 28. 10:58
 9/22 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó: tévedsz,nem tapasztaltad,a barátod tapasztalta.Nem ugyan az. Én is amondó vagyok,hogyha nincs komoly kapcsolata éppen valakinek,miért ne? Kinek ártok én ezzel? Amugy is ,nem arról van szó,hogy egy emberrel is ki lehet e próbálni mindent,persze ,hogy kilehet.. csak az embernek szerintem nem árt tapasztalnia fiatal korában,ez alatt értek párkapcoslatot,szexet,mindent, Azt ,hogy mi a különbség jó és rossz között,és nem a levegőbe beszélek,volt olyan 2-3 éves kapcsolatom,hogy azt hittem ennél jobb nem lehet,pont azért mert előtte semminemű tapasztalatao nem volt.Aztán vége lett,és nagyon elcsodálkoztam,a következő kapcsolatomban megtudtam milyen az IGAZI SZEX,AZ IGAZI SZERELEM. Szerintem ezért fontos,de én megértem az ellenvéleményt is (részben). Voltak komoly kapcsolataim,és nem komolyak is,nem tartom magam sem ribancnak,sem szánalmasnak.
2009. márc. 28. 10:58
 10/22 anonim ***** válasza:
sorry,utolsó vagyok,az előzőt a 10:48-nak írtam.
2009. márc. 28. 10:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!