Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire gáz? Találkoztatok már hasonlóval? /lent/
Figyelt kérdés
20l vagyok, évek óta párkapcsolatban. Egyik együttlétünkkor valahogy úgy alakult, hogy játszottunk kicsit, párom 20f a vibrátorommal elégített ki a szerszáma helyett, közben saját magának is csinálta a kezével. jó volt, elmentem, ő is.. azóta viszont annyira megtetszhetett neki a dolog, hogy állandóan ezt hozza fel, ezt akarja csinálni, ha rákérdezek, hogy beszéjjünk, amúgy hajlandó a normális módon csinálni, de mindig visszatér ehez... Szerintetek? Múló dili, vagy kialakuló fetish? Mit tegyek?2011. júl. 2. 23:35
1/5 anonim válasza:
múló dili, "arra indul be" h. jobban élvezheted, jobban látszik rajtad az orgazmus, mond neki azt h. erre képes ő is,...
3/5 anonim válasza:
Szabad megkérdezni a vibrátor és a párod péniszének méretét? Mekkora az eltérés, és melyikük javára?
5/5 A kérdező kommentje:
nemenemenem :D Mármint: köszike a válaszokat, és várnék továbbiakra is.. viszont: páromnak nincs ilyen problémáaj, legalábbis szerintem; a vibrátorom bár hosszabb, de az a hossz már fájón férne be teljesen, vastagsága pedig kisebb, mint a párom szerszáma. Tényleg egy átlagos, egészséges, és minden szempontból megfelelő méretű testrésszel rendelkezik. Úgyhogy szerintem nem, nem az a gond, hogy kicsinek tartja.
2011. júl. 3. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!