Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéled azokat a pasikat, akik megerőszakolnak egy nőt? Mi erről a véleményed?
én a szemet szemértben hiszek...ha valakivel szemétkednek, vagy felizgatják, és otthagyják, ő tegye ugyanezt egy későbbi időpontban, de ne erőszakoskodjon
viszont ha valaki megerőszakol valakit, akkor arra a megerőszakolt fél hadd küldjön rá olyanokat akik a támadóját fogják majd megerőszakolni...sztem ez így fair.
Egy rakás nő álmodik titokban arról, hogy megerőszakolják, szóval ne tegyétek itt a szentet!
Ha egy hétig nem járna büntetés a nemi erőszakért, simán megtenném. így viszont marad a prostizás sajnos. :(
23.06
Olyat ő nem tud megtenni, mert mások sz@rba sem nézik. Ezért marad az erőszak.
Istenem, mennyi aberrált van itt...ezért mondom mindig, lányok, tanuljatok önvédelmet, a gázsray/riasztópisztoly paprikagázas tölténnyel meg alapfelszereltség.
ha megtámad egy ilyen gyökér, tökön rúgni, mikor lehajol állcsúcson, aztán lefújni, hogy taknya-nyála egybefollyon és rendőrségnek telefon. mást nem lehet sajnos az ilyennel tenni, bár ha rajtam múlna, ott a támadás helyszínén szétlőném mindkét térdét és mindkét vállát.
kivéve ha az a másik gyorsabb és jobban lő :D
ne fárassz már, nem a vadnyugaton vagyunk :) tudom, Volt egyszer egy...de már nincs :D
"Egy rakás nő álmodik titokban arról, hogy megerőszakolják, szóval ne tegyétek itt a szentet!
Ha egy hétig nem járna büntetés a nemi erőszakért, simán megtenném. így viszont marad a prostizás sajnos. :("
Mondtam én...csak ha fizettek... Pont ilyen felfogással rendelkeznek a sorozat erőszakolók... A nők, maximum szerepjátékról álmodoznak...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!