Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéled azokat a pasikat, akik megerőszakolnak egy nőt? Mi erről a véleményed?
Nem. Ezeknek az embereknek valami nem stimmel a fejükben. Nem halálbüntetés kellene nekik, hanem SEGÍTSÉG. A gyilkolás, gyűlölködés, ítélkezés helyett inkább megértést és segítséget kellene nyújtanunk minden embernek, akinek a lelkében ekkora problémák vannak. Ráadásul sokszor a gyatra nevelés, a külvilág változtatta ilyenné szerencsétlen embert, amilyenné. Nem ítélkezünk kell.. segítséget nyújtani.
De tudom. Amiről én itt beszélek, az UTÓPIA.
22:43-assal értek egyet, csak azzal a kivétellel, hogy nem egyszerre, hanem valami párizsi szeletelőgéppel vagy ilyesmivel érzéstelenítés nélkül... (Bocsánat, nem vagyok ám ilyen perverz, de a megerőszakolás az egyik legundorítóbb dolog a világon szerintem. Az ilyen megérdemelné.)
22L
22:48-as, arra, hogy egy férfi megüssön egy nőt, el tudok képzelni életszerű és jogos szituációt. pl. ha az a nő rá vagy másra támad, el akar lopni valamit stb.
de a nemi erőszakra nincs racionális ok. mint írtam, nulla emberek tesznek ilyet, hogy hatalmuk legyen egyszer a nyomoronc életükben valaki fölött.
Azok a "férfiak", akik megerőszakolnak egy nőt, gusztustalan férgek. Senki nem érdemli meg, hogy megerőszakolva, meztelenül, átvágott torokkal ébredjen egy mocskos kis sikátorban, még az sem, aki ezt írta. Amilyen világot élünk, kedves soviniszta parasztok, ez még veletek is megeshet. Valószínűleg azért vagytok ezen a véleményen, mert nem kaptok nőt, csak ha fizettek,bár az is könnyedén megeshet, hogy impotensek vagytok...
Szánalmas, hogy elfelejtettétek, hogy egy nőnek köszönhetitek az életeteket. Valószínűleg az édesanyátok elképesztően büszke rátok...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!