Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elítéled azokat a pasikat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled azokat a pasikat, akik megerőszakolnak egy nőt? Mi erről a véleményed?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 22:37
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
27%
Ez hasonló ahhoz, mintha úgy tenne fel valaki egy kérdést, hogy "Elítéled azt a férfit, aki megüt egy nőt?". Nyilván majdnem mindenki gondolkozás nélkül rávágná, hogy igen, de biztos vagyok benne, hogy tudnék olyan szituációt kitalálni, ahol már te is elgondolkoznál rajta. Hasonlóan egy erőszak megítélését is lehetne árnyali a körülmények ismertetésével: például csapodár nő, szándékosan kihívó öltözködés és viselkedés, kikezd veled, szexuálisan felizgat, majd nevetve ott akar hagyni stb. Egyébként természetesen én is elítélem általában véve az erőszakot, főleg az olyat, ahol nincs semmi előzménye, csak a férfi elkap egy nőt az utcán vagy háborúban, és megerőszakolja. Csak megjegyeztem, hogy nem mindig ilyen egyszerű a helyzet.
2011. júl. 2. 22:48
 12/31 A kérdező kommentje:
én a második 22:42-nek mondtam,nem az elsőnek :O:O
2011. júl. 2. 22:49
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor félreértettem kérdezö, bocsánat érte :)
2011. júl. 2. 22:51
 14/31 anonim ***** válasza:
21%

Nem. Ezeknek az embereknek valami nem stimmel a fejükben. Nem halálbüntetés kellene nekik, hanem SEGÍTSÉG. A gyilkolás, gyűlölködés, ítélkezés helyett inkább megértést és segítséget kellene nyújtanunk minden embernek, akinek a lelkében ekkora problémák vannak. Ráadásul sokszor a gyatra nevelés, a külvilág változtatta ilyenné szerencsétlen embert, amilyenné. Nem ítélkezünk kell.. segítséget nyújtani.

De tudom. Amiről én itt beszélek, az UTÓPIA.

2011. júl. 2. 22:54
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

22:43-assal értek egyet, csak azzal a kivétellel, hogy nem egyszerre, hanem valami párizsi szeletelőgéppel vagy ilyesmivel érzéstelenítés nélkül... (Bocsánat, nem vagyok ám ilyen perverz, de a megerőszakolás az egyik legundorítóbb dolog a világon szerintem. Az ilyen megérdemelné.)

22L

2011. júl. 2. 22:55
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Attól, ha egy nő csinos, esetleg flörtöl veled, még nincs jogod megerőszakolni. Igazából én semmi komoly büntit nem adnék nekik, csak becsuknám őket mondjuk 4-5 hétre - pár nagydarab és agresszív emberke mellé, lehetőleg akinek a nőrokonát szexuálisan bántalmazták... Ott tényleg elintéznék. Igen, ha megerőszakol egy nőt, tanulja csak meg, milyen érzés az.
2011. júl. 2. 22:55
 17/31 napietus ***** válasza:
100%

22:48-as, arra, hogy egy férfi megüssön egy nőt, el tudok képzelni életszerű és jogos szituációt. pl. ha az a nő rá vagy másra támad, el akar lopni valamit stb.

de a nemi erőszakra nincs racionális ok. mint írtam, nulla emberek tesznek ilyet, hogy hatalmuk legyen egyszer a nyomoronc életükben valaki fölött.

2011. júl. 2. 22:57
 18/31 anonim válasza:
75%

Azok a "férfiak", akik megerőszakolnak egy nőt, gusztustalan férgek. Senki nem érdemli meg, hogy megerőszakolva, meztelenül, átvágott torokkal ébredjen egy mocskos kis sikátorban, még az sem, aki ezt írta. Amilyen világot élünk, kedves soviniszta parasztok, ez még veletek is megeshet. Valószínűleg azért vagytok ezen a véleményen, mert nem kaptok nőt, csak ha fizettek,bár az is könnyedén megeshet, hogy impotensek vagytok...

Szánalmas, hogy elfelejtettétek, hogy egy nőnek köszönhetitek az életeteket. Valószínűleg az édesanyátok elképesztően büszke rátok...

2011. júl. 2. 22:58
 19/31 napietus ***** válasza:
100%
nem, nem olyan mint egy ütés. mint írtam, arra van jogos helyzet. pl. ha egy nő el akarná lopni a táskámat az utcán, és a férjem ott lenne velem, ha máshogy nem tudná megállítani, nem kizárt, hogy megütné. de hogy meg nem erőszakolná, az biztos :D
2011. júl. 2. 23:01
 20/31 napietus ***** válasza:
84%
nem, kivéve önvédelemből vagy mások életének védelmében. az én normáim szerint. illetve háborús helyzetben, amennyiben az a nő ellenséges katona.
2011. júl. 2. 23:06
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!