Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Keresztények, mi a véleményete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztények, mi a véleményetek az esemény utáni tablettáról?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 22:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Garcia mester: Kösz, hogy szólsz, viszont téged senki nem kötelez tudtommal, hogy itt pattogjál. Írjál akkor a normális emberek által feltett kérdésekre válaszokat, ha kérhetem.
2011. júl. 2. 22:55
 12/17 napietus ***** válasza:
nincsenek bizonyított káros hatásai a fogamzásgátló tablettának. ezek már nem olyanok, mint 30 éve volt az Ovidol :) a 72 órás tabletta viszont valósan megviseli a nők szervezetét, ezért csak szükségmegoldás.
2011. júl. 2. 22:59
 13/17 anonim ***** válasza:
64%
Én nem vagyok keresztény, ezt be kell vallanom. Az egyház (változó, mikor hogy) még az óvszert is elítéli / az első szívdobbanástól számítja az életet. Logikusan átgondolva a 72 órás tabletta olyasmi, ami gyakorlatilag maximum csak egy sejtet nem enged még megtapadni, az akkor még kb. olyan, mintha egy kakasos tojást ütnénk fel (csúnya hasonlattal). Még a kifejezetten vallásos dédim is azt mondta, hogy a fogamzásgátlás nem gyilkosság, és a gyerek nem gyerek amíg nem dobog a szíve.
2011. júl. 2. 23:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

De. Én nagyon félek, de szerencsére nem szedem hosszú ideig. 4hónapja kezdtem el és jövő júliusba abbahagyom, mert férjhez megyek.

Szeretnénk gyereket már most, de nem tudnák felnevelni. A másik az, hogy családban szeretném szülni a babát.

és, hogy hol kezdődik az élet? A jog úgy mondja, hogy a fogantatás pillanatában. Hogy ez mikor van? Pontosan senki nem tudja.

De szerintem egy esemény utáni tabletta bevételétől nagyobb dolgok is vannak. Például az abortusz.

Olvastad a gyere kicsim gyere című könyvet? Szerintem egy hasznos könyv. Ha nem olvastad ajánlom figyelmedbe. Egy nagyon szomorú történet. De sokak talán átgondolnák a dolgokat.

2011. júl. 2. 23:03
 15/17 anonim ***** válasza:
17%
Szomorú, hogy keresztény létedre mások véleményét kéred ki, hogy kinek mi erről a véleménye... Ha okot adsz a beszedésére, és megfordul a fejedben, akkor az már bűn...
2011. júl. 2. 23:58
 16/17 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz gyogyszert, ne szexelj, es kesz...
2011. júl. 3. 14:22
 17/17 A kérdező kommentje:

"Szomorú, hogy keresztény létedre mások véleményét kéred ki, hogy kinek mi erről a véleménye... Ha okot adsz a beszedésére, és megfordul a fejedben, akkor az már bűn..."

Egy: Bárki véleményére lehetek kíváncsi, ezzel én nem mondtam, hogy azt fogom tenni, amit mások.

Kettő: "Ha okot adok a beszedésére..." magyarul ha szexelek, az bűn?? Jó, gondolom, te azt gondolod, házasság előtt szexelni bűn, amivel nem értek egyet úgysem. Akkor se, ha szerinted ez szomorú.

Három: "Ha megfordul a fejemben, az már bűn"? Hát azért ez se feltétlenül igaz. Az embernek meglehetősen sok minden átfut az agyán...

2011. júl. 6. 10:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!