Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztények, mi a véleményetek az esemény utáni tablettáról?
De. Én nagyon félek, de szerencsére nem szedem hosszú ideig. 4hónapja kezdtem el és jövő júliusba abbahagyom, mert férjhez megyek.
Szeretnénk gyereket már most, de nem tudnák felnevelni. A másik az, hogy családban szeretném szülni a babát.
és, hogy hol kezdődik az élet? A jog úgy mondja, hogy a fogantatás pillanatában. Hogy ez mikor van? Pontosan senki nem tudja.
De szerintem egy esemény utáni tabletta bevételétől nagyobb dolgok is vannak. Például az abortusz.
Olvastad a gyere kicsim gyere című könyvet? Szerintem egy hasznos könyv. Ha nem olvastad ajánlom figyelmedbe. Egy nagyon szomorú történet. De sokak talán átgondolnák a dolgokat.
"Szomorú, hogy keresztény létedre mások véleményét kéred ki, hogy kinek mi erről a véleménye... Ha okot adsz a beszedésére, és megfordul a fejedben, akkor az már bűn..."
Egy: Bárki véleményére lehetek kíváncsi, ezzel én nem mondtam, hogy azt fogom tenni, amit mások.
Kettő: "Ha okot adok a beszedésére..." magyarul ha szexelek, az bűn?? Jó, gondolom, te azt gondolod, házasság előtt szexelni bűn, amivel nem értek egyet úgysem. Akkor se, ha szerinted ez szomorú.
Három: "Ha megfordul a fejemben, az már bűn"? Hát azért ez se feltétlenül igaz. Az embernek meglehetősen sok minden átfut az agyán...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!