Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztények, mi a véleményetek az esemény utáni tablettáról?
Ugyanolyan mint más gyógyszer.
Vagy mivel keresztény vagy azért nem veszel fogamzásgátlót és óvszert sem?
Azok is abban segítenek, hogy megakadályozzák a nem várt babát.
Az esemény utáni gyógyszer is ilyen. Megakadályozza a terhességet vagyis a beágyazódást mielőtt ez megtörténne.
De a biblia tiltsa a paráználkodást így csak a férjeddel lehetne együtt lenni először. A mai világban ez nagyon ritka mondhatni lehetetlen is.
De keresztény vagyok, hiszek istenben, vettem 72órás tablettát is de nem vettem be mert nem volt rá szükség. Fogamzásgátlót is azért szedek, mert nem akarok gyereket szülni csak a férjemnek. és úgy, hogy isten áldása rajtunk legyen:)
én is keresztény vagyok, fogamzásgátlót szedtem az esküvőm napjáig. számomra fontos, hogy egy gyerek házasságban szülessen.
a 72 órás tabletta nagyon veszélyes, nem játék, de még mindig jobb, mint az abortusz, hiszen a beágyazódást akadályozza meg, nem pedig egy élőlényt pusztít el.
"De a biblia tiltsa a paráználkodást így csak a férjeddel lehetne együtt lenni először. A mai világban ez nagyon ritka mondhatni lehetetlen is."
Én nem értek egyet azzal, hogy várjunk házasságig.
De hogy lehetetlen, azzal se!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!