Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fitymaszükület? :' (

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fitymaszükület? :' (

Figyelt kérdés
Amikor nem áll fel a bört lebirom a farkamrol huzni de amikor feláll nem teljesen nem tudom a makk mögé huzni
2011. júl. 2. 21:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
xd oks és am köszi az eddigi értelmes válaszokat :)D
2011. júl. 2. 22:05
 12/18 anonim válasza:

Nevezhetjük annak, de semmi gond sincs ezzel. Azt úgyis látni fogod hogy aktus közben zavar-e (valószínűleg nem fog)

úgyhogy ráérsz akkor törődni vele.

2011. júl. 2. 22:34
 13/18 anonim ***** válasza:
12 évesen nem kell vágdosni. Elmész dokihoz, lerántja neked róla a bőrt. Tudom, mert nekem is volt ilyen gondom. Egy két napig még fájni fog egy picit, aztán ha rendesen mosod a kukid nem lesz semmi gáz.
2011. júl. 2. 22:34
 14/18 anonim ***** válasza:

12 évesen még tényleg nem kell vagdosni, mindenesetre menj el dokihoz, majd ő megmondja, mi legyen vele. Előfordulhat, hogy a jövőben tényleg nem lesz problémád vele, de ha mégis, ráérsz ezzel később foglalkozni.

A másik kérdésedre pedig, hogy ciki-e a körülmetélés: nem, nem az. Gondolj csak bele, emberek milliói vannak körülmetélve - sokan a vallás miatt, de rengetegen nem azért. Pl. azt hallottam, hogy Amerikában nagyon terjed mostanság "csak mert" alapon...

Amúgy az én párom is körül van metélve, igaz ő nem ilyen okok miatt, hanem mert apukája vallásos - de nem az az elvakult féle, csupán a törökök úgy tartják, hogy egészségesebb a körülmetélés.

A későbbi szexuális életedet pedig egyáltalán nem fogja befolyásolni a körülmetélés, ha esetleg ezért is aggódnál (bár 12 évesen csak ne aggódj ilyeneken :P).

2011. júl. 2. 23:17
 15/18 A kérdező kommentje:
kösszi all :D
2011. júl. 5. 21:44
 16/18 anonim válasza:
Na de ha az illet tobb mint 12 ... ?
2011. júl. 10. 04:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Először is, gyerekkorban és fiatalkorban a körülmetéltség CIKI, ezt tapasztaltam eddig mindig.

Másodszor, sok probléma lehet vele utána, nekem ki van száradva a makk, foltosodik, hámlik néha, fehéredik, kérges, érdes tapintású, a bőrből kevés van és ezért feszül, amikor mereven használnám... ronda és használhatatlan... ezek után nem kéne ajánlgatni, mert a fityma nem véletlenül van ott, ha gond van vele, akkor GYÓGYÍTANI kell és nem lecsonkolni, a törött lábat se amputálni szokás, csak a sivatagban, ahol a péniszcsonkolás a beavatás része

2011. aug. 17. 23:48
 18/18 anonim válasza:

Szia!

Akkor elmondom az én történetem.

Tehát nálam is ugyanez volt a helyzet. Én régen nem is húztam a makk mögé mert, csináltam ahogy jött. És később ez annyiból okozott problémát, hogy a fityma nem nyúlt meg annyira. És csak fájdalmasan ment a makk mögé, de ha úgy próbálod csinálni, hogy a makk mögé húzod, akkor egy idő után megnyúlik, vagy hogy mondjam. Sikerült megússzak egy műtétet és most minden rendben.

2011. okt. 17. 22:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!