Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fitymaszükület? :' (
Fölösleges a kép. A leírtak alapján, merev állapotban nem tudod hátrahúzn a bőrt(fitymát).
Menjél vele orvoshoz. Tudom, hogy nem könnyű, de tönreteheti a szexuális életedet. Beszélj a szüleiddel.
És ne izgulj, a világon kb. minden 4. férfinak vannak ilyen jellegű problémái.
"első vagyok" Amúgy hány éves vagy mert lehet, hogy még alakul. De ez amit irsz 100/ hogy az. Én onnan tudom, hogy páromnak is ez volt a problémája huszonéves volt már de én voltam neki az első (ugye nyilván ilyenkor derül ez ki ha már csajjal van többnyire) Na lényeg,hogy megcsináltatta és tök jó és nem is fájt neki. De dokit is kérdezd meg, jobb ha minél elöbb elintézed.
Brigi
Na akkor még alakulhat elég fiatal vagy. Lehet nem is lesz belőle semmi gond. Nem égő dehogyis. Csak meg kell mondani a dokinak, hogy szépen csinálja mert ha rondán fogja akkor ott marad a nyom. Mondjuk mindig lesz ott egy kis nyom a varratok helye ilyesmi de nem látszik nagyon. A lényeg ha egy csajjal ha fogsz majd szexelni kösd ki az elején, hogy nem vagy zsidó :D Tudod azokat szokták körülmetélni Xd
Brigi
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!