Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fitymaszükület? :' (

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fitymaszükület? :' (

Figyelt kérdés
Amikor nem áll fel a bört lebirom a farkamrol huzni de amikor feláll nem teljesen nem tudom a makk mögé huzni
2011. júl. 2. 21:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Igen az.

Brigi

2011. júl. 2. 21:50
 2/18 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg az. 15 éves koromig nekem is ez volt és úgy vertem ki. Aztán negyedik, ötödik maszturbálásnál már lecsúszott a bőr a makk mögé. Jah és amikor fürdesz, akkor mindig öntsd le egy kis folyékony szappannal.
2011. júl. 2. 21:51
 3/18 anonim válasza:
Készíts egy képet, úgysem ismer senki! Így legalább betudjuk azonosítani!
2011. júl. 2. 21:51
 4/18 A kérdező kommentje:
2. válaszoló és addig hogy verted ki?
2011. júl. 2. 21:53
 5/18 anonim ***** válasza:

Fölösleges a kép. A leírtak alapján, merev állapotban nem tudod hátrahúzn a bőrt(fitymát).

Menjél vele orvoshoz. Tudom, hogy nem könnyű, de tönreteheti a szexuális életedet. Beszélj a szüleiddel.

És ne izgulj, a világon kb. minden 4. férfinak vannak ilyen jellegű problémái.

2011. júl. 2. 21:53
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát, elkezdtem izgatni. Nem teljesen szorítottam a farkam, hanem volt egy kis résnyi hely a markomban és úgy mozgattam a csuklóm. Így is jó érzés volt, aztán elélveztem... (a fele a mellkasomra ment xDD)
2011. júl. 2. 21:58
 7/18 anonim ***** válasza:

"első vagyok" Amúgy hány éves vagy mert lehet, hogy még alakul. De ez amit irsz 100/ hogy az. Én onnan tudom, hogy páromnak is ez volt a problémája huszonéves volt már de én voltam neki az első (ugye nyilván ilyenkor derül ez ki ha már csajjal van többnyire) Na lényeg,hogy megcsináltatta és tök jó és nem is fájt neki. De dokit is kérdezd meg, jobb ha minél elöbb elintézed.

Brigi

2011. júl. 2. 21:58
 8/18 A kérdező kommentje:
12 vagyok, És nem égö ha körül vagy metélve szted?
2011. júl. 2. 22:01
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem kell teljesen körül metélni. Sőt az is lehet hogy nem kell. Amúgy meg ha körül is leszel metélve, az sem égő, csak még fiatal vagy és azért gondolod így. Sok fajta megoldás létezik. Itt balra a keresőben is utána tudsz nézni, de hidd el, hogy apukád többet ér.
2011. júl. 2. 22:03
 10/18 anonim ***** válasza:

Na akkor még alakulhat elég fiatal vagy. Lehet nem is lesz belőle semmi gond. Nem égő dehogyis. Csak meg kell mondani a dokinak, hogy szépen csinálja mert ha rondán fogja akkor ott marad a nyom. Mondjuk mindig lesz ott egy kis nyom a varratok helye ilyesmi de nem látszik nagyon. A lényeg ha egy csajjal ha fogsz majd szexelni kösd ki az elején, hogy nem vagy zsidó :D Tudod azokat szokták körülmetélni Xd

Brigi

2011. júl. 2. 22:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!