Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy a baj velem? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
6 éve élek boldog házasságban. Van egy kisfiunk is, mondhatni idilli a helyzet. csakhogy feltűnt nemrég a párom gyerekkori barátja, akivel újra igen jól összebarátkoztak. Rengeteget találkozunk vele,jóban vagyunk. Csakhogy észrevettem hogy tetszem neki, és hát ő is nekem. Sőt egy csók is elcsattant már köztünk. Akkor abban maradtunk hogy egyikünk sem tudja hogy kellene e ezt egyáltalán folytatni. De azóta nem tudom kiverni a fejemből. Ha találkozunk keresem a lehetőséget amikor ránézhetek, úgy hogy más ne vegye észre, hogy megérinthessem és iszonyatosan vágyom az érintéseire,a csókjaira. Szerintetek mit tegyek? Ha egyszer meglenne a dolog könnyebb lenne lenyugodni? Vagy abszolút zárkózzunk el minden ilyesmitől? Mit tennétek?2011. júl. 2. 19:32
11/13 anonim válasza:
Szegényt nem kell így elítélni,hogy kur*a meg ilyenek. Mással is megt9rténhet ez ugyanúgy. Szerintem gondolkozz el,hogy mitől lehet...maga az,hogy tiltott a dolog,vagy esetleg nem kapsz meg a férjedtől mindent az ágyban? Vagy túl korán jöttetek össze? Esetleg a gyerek miatt már nem olyan a szexuális életetek? Neked kell eldönteni,hogy mit lépsz. De azt ne feledd,hogy a gyerek is megérzi,ha valami nincs rendben. Hidd el,nem jó egy olyan házasságban élni,ahol már nem szereted annyira az illetőt,vagy már után vágysz. Gondold meg,csak te tudsz választani.:) Szurkolok neked! :):)
12/13 anonim válasza:
Jaj most szegényt megsajnáltam, mert hűtlen:( Röhej amit írsz. Nézd ilyen könnyen leírom egy szóban a jellemét: krva. Nem számít, ha az egéz világ elfogadná akkor is ő hűtlen. Jó hogy nem megfogom még dícsérni te pancser.
13/13 anonim válasza:
Hülyee pi**a vagy ba**meg mi az hogy van egy gyereked te meg itt vágysz más pasikra elmehetsz te a pi*ába !
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!