Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon nagy a baj velem? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy a baj velem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
6 éve élek boldog házasságban. Van egy kisfiunk is, mondhatni idilli a helyzet. csakhogy feltűnt nemrég a párom gyerekkori barátja, akivel újra igen jól összebarátkoztak. Rengeteget találkozunk vele,jóban vagyunk. Csakhogy észrevettem hogy tetszem neki, és hát ő is nekem. Sőt egy csók is elcsattant már köztünk. Akkor abban maradtunk hogy egyikünk sem tudja hogy kellene e ezt egyáltalán folytatni. De azóta nem tudom kiverni a fejemből. Ha találkozunk keresem a lehetőséget amikor ránézhetek, úgy hogy más ne vegye észre, hogy megérinthessem és iszonyatosan vágyom az érintéseire,a csókjaira. Szerintetek mit tegyek? Ha egyszer meglenne a dolog könnyebb lenne lenyugodni? Vagy abszolút zárkózzunk el minden ilyesmitől? Mit tennétek?
2011. júl. 2. 19:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%

Ugyanez volt nálunk is,csak ott én voltam a régi ismerős. A férjjel nagyon jóban lettünk, elcsattant egy csók is, majd szex, többször is,végül egymásba szerettünk.Odaállt a felesége elé, és elmondta neki mi a helyzet, de egy év után úgy döntött, mégis a családjával marad, a gyerekei miatt.

Két oldala van: nagyon jó volt vele, és izgalmas és nagy szerelem, de nem lett boldog befejezése. Csak úgy mássz bele, hogy ha arra kerül a sor, hogy szerelem, akkor lépjél, ne játsz vele. Ha meg tudod, hogy sosem hagynád el a családod, bele se kezdj! Mondanám hogy legyen érzelmek nélküli viszony, de elég nehéz ezt megtartani. Mérlegelj, hogy mit fogsz tenni, ha belemásztok, és borul a bili...

2011. júl. 2. 19:38
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Hát te is egy krva vagy az fix. Van egy kisfiad is, őszíntén szólva anyának se neveznélek. Már elcsattant egy csók? Egy pofon csattanna el az arcodon.
2011. júl. 2. 19:39
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kockáztasd a családi békét.Ritka, hogy egy házasság 'idilli', egy kaland kedvéért szerintem ne rontsd el.Kerüld a találkozókat a másik férfival, és amit a férjed barátjával csinálnál az ágyban, azt tedd meg a pároddal (fantáziálni szabad):) És dobd fel valamivel a szexuális életeteket, esetleg 1-2 segédeszköz vagy szerepjáték:) Pikk-pakk kimegy a fejedből a másik férfi:)Szurkolok, hogy erős legyél:)
2011. júl. 2. 19:40
 4/13 anonim ***** válasza:
9%
Az első is egy nagy krva.
2011. júl. 2. 19:40
 5/13 anonim ***** válasza:
nincs veled semmi baj csak hiányzik az újdonság nemhiszem h nagyon nagy bajt tettél de itt meg kell állni!
2011. júl. 2. 19:41
 6/13 anonim ***** válasza:

"6 éve élek boldog házasságban. Van egy kisfiunk is..."

Szerinted mégis mit kéne tenned? Ne légy bolond! 17 éves vagyok, de elég éretten tudok gondolkozni.

7/13 anonim ***** válasza:
Családod van,a család mindennél többet ér,főleg még ha idillikus is.Ne rombold szét,egy fellobbanásért.Lehet hogy a jó ismerős 1*2 év mulva talál jobbat,elhagy..a te életed pedig romokban.Felejtsétek el az egészet.
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha megkívántad,akkor azt jelenti,hogy valami mégis hiányzik,amit a férjedtől nem kapsz meg!szerintem előbb utóbb,ha ez így megy tovább,akkor megtörténik!a kérdés az az,hogy belegondoltál,hogy mi t tennél ezzel?a férjed barátja!emiatt az idillikus állapot tönkremehet!mérlegelj!
2011. júl. 2. 19:43
 9/13 anonim ***** válasza:

Fel ne rúgd a házasságod.

Eszembe nem jutna komolyra tervezni egy gyerekes nővel. Kalandnak mindenkinek elmenne, de te nem férfi vagy, a gyerekkel együtt mennél hozzá.

2011. júl. 2. 19:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Még kalandnak se normális. Ha anya vagy akkor foglalkozz a gyerekeddel és a férjeddel! Ne más f@sz után gerjed te szajha.
2011. júl. 2. 20:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!