Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mindenképpen zavar, ha a lánynak ilyen az alakja?
A képen nem én vagyok, de az alakom nagyon hasonlít a lányéra. Nagyon zavar titeket? Ha ilyen az alakja, de mondjuk kedves, aranyos, és szép arca van, adnátok neki esélyt?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:53
anyámborogass...
ilyen szar ellenérvet se hallottam még:D
na zavarjon hogy rengeteg kövér ember lefogyott már szépen, és ez mindenkinek sikerülhet aki kitartó:D
Nekem volt egy barátnőm akinek hasonló alakja volt (mellei kisebbek voltak). Pl szex rémes volt. Csak feküdt mint egy darab fa. Ha felül volt és nem vigyázott, akkor nyomott, gyorsan kifáradt, izzadt mint a ló, fájt a térde...Szeretett kiöltözni, de így néha úgy még szörnyűbben nézett ki, mert kilógott a hája. Ha ölembe ült, biztos combcsont repedésem lett. Azóta az én 175 centimhez és 65 kilómhoz keresek partnert, akit örömmel kapok fel (akit fel bírok kapni) és akivel dinamikusan huncut a szex.
23f
én szeretem ha a csajon kis fogni való de közel nem ennyi mint a képen.
elöttem kommentelőnek meg mondom : 175-ös magasságodhoz a 65 kiló az nagyon kevés 23 évesen :D
17/F (184 cm 82 kg)
Égnek áll a hajam:OOO
A fehérjét diéta alatt emelni kell nem csökkenteni,mert megplöttyedsz még jobban.
Egyébként meg nem zavar,ha így néz ki egy lány,de nem kezdek ki vele.
Meg ha egy lány ilyen fiatalon ekkora túlsúllyal rendelkezik,akkor a bőre is tiszta srtia a hirtelen hízás miatt és nem is lehetne összeegyeztetni az én sportolói életmódomat egy keveset mozgó,egészségtelenül étkező lányéval.Főleg a koplalós diétás csajoktól vagyok ki nagyon.
Én 20+ éve vékony fan vagyok, tehát nem divatból. Mert az akkor ennél 100x cikibb volt, mint az ilyen csajok.
Arányos endomorf csaj, vékonyan nagyon hülyén nézne ki.
És ezen az alkaton +/-3v.5 kiló semmit nem változat. De az arca könnyen csontos lehet egy fogyás után.
Most sincs cipó képe, hanem porcelán baba arca van.
2011-07-02 22:34-es
"anyámborogass..." - engem is. Csak egyet mutass, akinek nem csináltak egy 30-50 centis vágást utána a hasára! Engem nem ér mutatni. Mert én 1000 óra mozgással fogytam le. És még így is öt évvel később tíz kiló híján ugyan annyi volt. Persze ez már saját döntés volt. A nagy fogyás előtt bírtam elviselni átoknak/megváltoztathalnank éreztem a súlyom.
És 1000 óra mozgás után nem volt kötény hasam.
Amúgy sok vékony alacsony pasinak ez az ideálja. A magas mackósok meg jobb híján vállalják be az ilyen lányokat. Mert ők sokszor, sőt legtöbbször a kislányos kamaszlányos alkatú lányokat kedvelik.
ugyan annyi volt.*
ugyan annyi voltam.
A nagy fogyás előtt bírtam elviselni *
A nagy fogyás előtt bírtam nem elviselni
Ja és egy barátnőm volt duci, de az ducibb. De a szexig nem jutottunk el. Én sokkal dinamikusabb életet éltem. Másfélszer akkora súllyal, igaz ennek több mint fele izom.
Ha nem akarsz beégni, akkor mozogj erősödj és ne fogyni akarjál! Ráadásul az még az alakodat is formálja. Az endomorfok hihetetlenül jól veszik fel az izmokat. Másfélszer ekkor súllyal is lehetnél karcsúbb.
szia hány kg és hány cm vagy? sportolsz vmit?
ne egyél édességeket a szénhidrátot nem kell megvonni csak csökkenteni,kevesebb kenyér stb
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!