Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket mindenképpen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket mindenképpen zavar, ha a lánynak ilyen az alakja?

Figyelt kérdés

[link]

A képen nem én vagyok, de az alakom nagyon hasonlít a lányéra. Nagyon zavar titeket? Ha ilyen az alakja, de mondjuk kedves, aranyos, és szép arca van, adnátok neki esélyt?

2011. júl. 2. 15:27
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Ez már igen. -5-7 kiló és oké.
2011. júl. 2. 15:27
 2/33 anonim ***** válasza:

Ez nekem, nem jön be bocsi!

Magyarul, nem állna fel!

2011. júl. 2. 15:28
 3/33 anonim ***** válasza:
85%
Kezdj el sportolni. (Ha még nem tetted volna meg.) Nem csak azért, hogy szép alakod legyen, hanem, hogy egészséges is legyél.
2011. júl. 2. 15:29
 4/33 anonim ***** válasza:
Ha zavarna, akkor szaladnék.
2011. júl. 2. 15:31
 5/33 A kérdező kommentje:
Értem. =( Egyébként most néztem meg, a hasam egy kicsit kisebb, bár hozzáteszem nem is olyan feszes, mint a lányé a képen, meg a mellem sem ilyen nagy, hanem valamennyivel kisebb, körte formájú. Meg szerintem szebb, kedvesebb arcom van a csajszinál. Szeptemberben megint elkezdek járni edzésre, szóval ezzel nincs gond, de egyszerűen rosszul vagyok, szédelgek, ha megvonom magamtól a fehérjéket, és a szénhidrátot, nem tudom, hogy miért. =( Remélem, hogy egyszer fogok találni egy fiút, aki úgy fogad el engem, ahogy vagyok.
2011. júl. 2. 15:37
 6/33 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez az alak tökéletes egy nőnek. :) Engem a csontkollekcióktól ráz ki a hideg...
2011. júl. 2. 15:38
 7/33 anonim ***** válasza:
46%
hát ez elég csúnya.
2011. júl. 2. 15:49
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló alakom van, páromnak még is tetszem. Bár azért egy kicsit csinosabb vagyok, de a párom imádja a kis pocimat :))
2011. júl. 2. 15:52
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
nekem kisebb a mellem de am dettó ez, a barátom elfogadja és szeret igy eddig nem volt rá panasz de én érzem h fogynom kéne :s 19l
2011. júl. 2. 15:52
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

- én adnék esélyt nekem tetszik bár igaz azét egy két kilót nem ártana fogyni ( de ezt magamról is elmondhatom )(de talán együtt könnyebb belevágni ;) )

- egyébként így is nagyon tetszel ez érzem a nadrágomban is :)

23f vagyok még nem volt barátnőm 170-175 cm vagyok 80-90kg :)

2011. júl. 2. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!