Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg természetes az ha szívesen verném sráccokkal?
Nincsen semmi baj, egyáltalán nem vagy B.U.Z.I.! Csak kí-
váncsi, ami a koroddal együtt jár! Csak évek múlva dől el végleg, hogy merre fordul a vitorlád!
Magam is sokat gondolkodtam már ilyesmin, hogy a klasszikus értelemben vett buzzancskodás egyáltalán nem érdekel, tehát szeretkezni, csókolózni én kizárólag nővel tudok, de kipróbálnám fiúk között a közös meztelenkedést, az egymásét kiverni dolgot meg azt, hogy közösen zuhanyozva, sikamlós tusfürdővel tetőtől talpig végigmosdassuk egymást.
És ebben pont az a leggázabb, hogy az ember felesége/élettársa nő nagyon rossz szemmel nézné és ez erősen feszegetné a hűtlenség témakörét is. Holott csak egy esztétikai/fizikai igény lenne. Homo oldalakon meg azért nehéz erre találni, mert akik ott vannak, azok ennél sokkal többet szeretnének, olyanokat is, amiket én már nagyon nem.
Egyáltalán nem vagy beteg! Kíváncsi vagy! Abban meg nem
látok semmi rosszat, hogy megfogod más farkát! Ugyanannyi,
mintha a kezét fognád meg! Valamikor tini koromban a leg-
jobb barátommal mi is megnéztük egymásét. Én szerettem
volna egy közös maszturbálást, de abba már nem ment bele!
Ismétlem: nem vagy beteg! Ez legyen a tudatodban, akármit
beszélnek össze-vissza!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!