Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg természetes az ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg természetes az ha szívesen verném sráccokkal?

Figyelt kérdés
Szívesen verném másét és hagynám, hogy ő nekem, de mindemellett van barátnőm is. Már láttam más kérdésekben is, hogy ez sokak szerint tökre belefér. Mondjuk a fő gond, hogy egy havert se mernék erre megkérni.
2011. júl. 2. 10:07
1 2 3
 21/28 szamo77d ***** válasza:

Nincsen semmi baj, egyáltalán nem vagy B.U.Z.I.! Csak kí-

váncsi, ami a koroddal együtt jár! Csak évek múlva dől el végleg, hogy merre fordul a vitorlád!

2011. júl. 6. 09:04
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem,egyáltalán nem természetes te beteg ember vagy.
2011. júl. 25. 01:05
 23/28 anonim ***** válasza:
Sportoló kamaszoknál gyakori az ilyesmi. Egy haverom mesélte, hogy náluk az öltözőben is gyakran folytatódott tovább a "hokimeccs" :D.
2011. júl. 25. 01:38
 24/28 DöfiDákó ***** válasza:
1ik ismerősöm 1 bisex ... mindenki tudja róla csak ő hiszi hogy nemtudják mert van barátnője de a fiúkkal ba szatja a se.gét meg orálisan elégiti ki a focis társát stb ... kérd meg őt ... biztos belemegy:)
2011. júl. 25. 01:50
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem semmi a kérésed, kíváncsi lennék a korodra! Intézhetjük diszkrétebben is magán üzenetekkel.
2011. júl. 25. 06:58
 26/28 anonim ***** válasza:

Magam is sokat gondolkodtam már ilyesmin, hogy a klasszikus értelemben vett buzzancskodás egyáltalán nem érdekel, tehát szeretkezni, csókolózni én kizárólag nővel tudok, de kipróbálnám fiúk között a közös meztelenkedést, az egymásét kiverni dolgot meg azt, hogy közösen zuhanyozva, sikamlós tusfürdővel tetőtől talpig végigmosdassuk egymást.

És ebben pont az a leggázabb, hogy az ember felesége/élettársa nő nagyon rossz szemmel nézné és ez erősen feszegetné a hűtlenség témakörét is. Holott csak egy esztétikai/fizikai igény lenne. Homo oldalakon meg azért nehéz erre találni, mert akik ott vannak, azok ennél sokkal többet szeretnének, olyanokat is, amiket én már nagyon nem.

2011. júl. 25. 07:25
 27/28 anonim válasza:
Az még okés h egymás szájába eresztitek a "patront" vagy egymás arcára élveztek... De megfogni más f..szát? Áá, ez b*ziság felsőfokon!
2011. júl. 25. 07:43
 28/28 szamo77d ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy beteg! Kíváncsi vagy! Abban meg nem

látok semmi rosszat, hogy megfogod más farkát! Ugyanannyi,

mintha a kezét fognád meg! Valamikor tini koromban a leg-

jobb barátommal mi is megnéztük egymásét. Én szerettem

volna egy közös maszturbálást, de abba már nem ment bele!

Ismétlem: nem vagy beteg! Ez legyen a tudatodban, akármit

beszélnek össze-vissza!

2011. júl. 25. 10:34
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!