Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg természetes az ha szívesen verném sráccokkal?
szerintem ez egyáltalán nem normális... ha komolyan így érzed, akkor vagy bi vagy, vagy rejtett homoszexuális... mert nem, ez egyáltalán nem fér bele.
én érdekes módon nem akarok lányok előtt, és lányokkal maszturbálni...
19/L
"talan kerdd meg erre a bratnod ;))"
hogy verné ki a barátnőjének?:D
tippelek, de szerintem olyan 16 körül lehetsz. ez a dolog pár év múlva vagy elmúlik, vagy nem. ha nem, akkor próbáld ki.
Az emberis szexualitás bonyolultabb annál a 3 skatulyánál, amibe szoktuk sorolni az embereket (hetero, bi, homo), szerintem ezek inkább címkék, amiket magukra és másokra aggatnak az emberek. Ha Te heterónak tartod magad, akkor az vagy, akármit csinálsz egy sráccal. Viszont az is igaz, hogy itt sokan homokosnak fognak titulálni, ha csak gondolsz arra, milyen lenne egy veled egyneművel... de nem az érdekel, egy arctalan idegen mit gondol rólad, ugye?
Egyébként a bi- és homoszexualitás is teljesen természetes, csak nem túl gyakori. :)
Szerintem ebben semmi kóros nincs! Tini a srác, minden ér-
dekli, ami szex! Aztán vagy elmúlik vagy nem! Egy a lé-
nyeg: amelyik nemhez a szíved húzz, azt vállald fel. Csak
így lehetsz boldog! Nem baj, ha homo leszel. Sokkal bol-
dogabban fogsz élni, mint egy, magadra erőltetett hetero
házasságban. Hiszen te egész mást szeretsz!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!