Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi történik velem? (érdekes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velem? (érdekes infok lent) by: 14f

Figyelt kérdés

eddig úgy éreztem meleg vagyok.

iszonyatosan küzdöttem ellene... nem fogadom el magam ilyennek. már egy hónapja nagyon nagy ellentét van magammal, mivel nem akarok meleg lenni.

egyszercsak megjelent az életemben 1 lány és ugy érzem szerelmes vagyok...

teljesen más lettem. a férfiak már nem is igazán érdekelnek. minden pillanatomat a lánnyal akarom tölteni és igyekszem is a kapcsolatot létrhoozni. (jövőhéten randi) hogy tudtam ilyen gyorsan nézőpontot váltani?

talán még mindig vonzódom 1 picit a férfiakhoz de ha a lányra gondolok undorodom a korábbi énemtől.

akkor most hetero/bi/homo leszek? hetero szeretnék lenni és ha igy folytatom akkor az is leszek?

normális válaszokat pls

köszi

2011. júl. 2. 00:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy picit is vonzódsz a fiúkhoz, akkor szerintem minimum bi. Randizz azzal a bizonyos lánnyal, ha nem jön be a dolog, ráérsz ezen utána is gondolkodni!
2011. júl. 2. 00:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

ez nem így van öcskös, "hogy más irányít"

aminek érzed magad az vagy, való h. identitás zavarban szenvedtél, és lassan helyre állt, fiúkhoz max azért vonzódhattál mert "könnyebb barátkozni, meg jófejek,... barátok",... egy lánynál máshogy van, "ők nem olyan alapon ragadnak meg mint a haverok",... "különlegesek", helyrejöttél "ha már nem szereted az előző éned és szakítani akarsz vele alap h. "normális lettél", hetero

2011. júl. 2. 00:29
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2011. júl. 2. 00:30
 4/7 anonim válasza:
100%

Szia!

Szerény véleményem szerint nem kell küzdeni semmi ellen. Minden ember más, minden ember más gondolatokat táplál, másképp reagál dolgokra. Alakítani tudod a személyiséged, de kérdéses hogy ebben a témában szükségeltetik-e. Még fiatal vagy, nagyon sok érzést fogsz még tapasztalni, az évek folyamán ahogy felnősz, úgy fog majd kialakulni a személyiséged. Nem lesz semmi baj, tessék elmenni a "randi"-ra, és majd meglátod mi lesz :) Szerintem csak tinédzser korral együttjáró ideiglenes szerepzavarról lehet szó. De hát azért ehhez jobban kéne ismerni. :)

20F

2011. júl. 2. 00:31
 5/7 A kérdező kommentje:
végülis :) itt olvastam h a bi embereknek olyan jó dolguk van h 2x annyi választék van :)
2011. júl. 2. 00:33
 6/7 A kérdező kommentje:

bár kicsit nehéz most nem tudom mi is vonz :/

a nők .. hát még úgy h teccenek , és a szerelem miatt teccik, viszont a férfiak is teccenek..

a nők nem eléggé, a férfiak(ha lányra gondolok) taszítanak

de a nők EGYENLŐRE NEM ELÉGGÉ

szoval nem igazán tudok mire izgulni .. 1 hete nem vertem

(csak a kötözködők kedvéért, emiatt nem kell gyóntatni, természetes h ilyen korban már felfedeztem a testem... )

szóval elég gubancos: tehát a lányba szerelmes vagyok, de nem izgulok fel eléggé a gondolatától, nők látványától

a férfiak meg oké , de rögtön el kezdem undorodni és lelankad

a lényeg hogy úgy érzem erősen köözeledem a hetero felé

2011. júl. 2. 00:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 13 éves koromtól küzdöttem az egésszel. Ha írsz privit beszélgethetünk MSNen. Sajnos nehéz ezt elfogadni:(
2011. júl. 2. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!