Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Help me please
szóval, lefeküdtem a barátommal. gondolom ez alapvető volt.
amikor a kezemet használtam éreztem az előváladékot, majd még húzogattam neki aztán kb fél vagy 1 percre gumi nélkül behatolt. aztán húzott gumit.
lehetek terhes most? 20/L
normális válaszokat!
De basszus ez nem "becsúszott" baba lenne.
Igen lehetsz,de remélem nem vagy ennyire peches.Drága tanulópénz lenne.
Ez a kérdés eleve nem állna fenn, ha ilyen esetben elcaktatnál a nőgyógyászodhoz, és 72órás tablettát szereznél tőle.
Egyébként úgy gondolom, hogy nem leszel terhes, de remélem nem pont most fogok tévedni :)
Minden esetre ilyenkor tessék tanulópénzként kiváltani az esemény utánit, és akkor eleve nincs kérdés.
istenem, csoda történt!
amikor már beletörődtem hogy tényleg terhes vagyok és leltem anyával hogy én elmondom neki akkor elkezdett görcsölni a hasam. elmentem mosdóba és megjött. anya azóta se tudja mit akartam...
ez a tudatalatti? vagy csoda-???
Ezt úgy hívják hogy iszonyatosan nagy mázli.
Tanulság: ha te nem szedsz fogamzásgátlót akkor egy pillanatra se engedd meg a barátodnak hogy betegye gumi nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!