Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek terhes? Help me please

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Help me please

Figyelt kérdés

szóval, lefeküdtem a barátommal. gondolom ez alapvető volt.

amikor a kezemet használtam éreztem az előváladékot, majd még húzogattam neki aztán kb fél vagy 1 percre gumi nélkül behatolt. aztán húzott gumit.

lehetek terhes most? 20/L

normális válaszokat!

2011. júl. 2. 00:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%
Lehetsz, de az esélye szinte nulla.
2011. júl. 2. 00:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt behatolás, és előváladék is, akkor igen, lehetsz terhes, mert az előváladékban lehetnek termékenyítőképes spermiumok, azoknak pedig 10 másodperc is elég a hüvelyben, hogy elinduljanak útjukra... Tök mindegy, hogy 1 percig, vagy fél órán át csinálja valaki óvszer nélkül, ugyanakkora az esély a teherbe esésre- 100 nőből 35 esik így teherbe...
2011. júl. 2. 00:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"Tök mindegy, hogy 1 percig, vagy fél órán át csinálja valaki óvszer nélkül, ugyanakkora az esély a teherbe esésre- 100 nőből 35 esik így teherbe..."

Ezt kéne felfognia mindenkinek. De nem mert a kísértés meg a pillanat heve meg blablabla aztán új kérdés GyK-n hogy "Lehetek e terhes? Jajj most mit csináljak". Kérdező: jelenleg 35 % esélyed van rá hogy hamarosan a Gyermekvállalás, nevelés kategóriának is rendszeres látogatója leszel ha nem szerzel gyorsan egy esemény utánit...

2011. júl. 2. 00:17
 4/14 A kérdező kommentje:

vasárnap történt a dolog,

és még 13 napot kell várnom hogy megjöjjön

2011. júl. 2. 00:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

00:19 (kérdező)

"és még 13 napot kell várnom hogy megjöjjön"

A gyerek vagy a gyógyszer?

2011. júl. 2. 01:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, mert akkor pont peteéréskor sikerült ezt a nagyszerű akciót kiviteleznetek. Igen, lehetsz terhes. Előbb kellene kérdezni, aztán dugni.

Imádkozzál.

2011. júl. 2. 12:49
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
elég valószínű, pont jókor jött össze, sikeres abortuszt, te h ü l y e p i c s a !
2011. júl. 2. 14:14
 8/14 A kérdező kommentje:

hát peteérésem 16-21-ig volt.

és ez 26.án történt.

komolyan mondom soha többé nem csinálok ilyet, nem éri meg a sok aggódás.

azóta a pasimmal is szakítottam, mert mondtam neki hogy abba belegondolt-e hogy én terhes is lehetek...

és azt mondta neki ez nem kell így.

ki vagyok...

még ha becsúszott a baba is.

nagy az esély rá???

2011. júl. 2. 22:46
 9/14 anonim ***** válasza:
azért 20 évesen már vállalható egy gyerek ha mindenképp baj lenne
2011. júl. 4. 19:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A szűzhártya, a menstruáció, a tamponnal dugás, a harisnyával dugás, a megszakítás, a naptár-módszer, az ima, a horoszkóp, és ha csak fél percig volt benned - az NEM VÉDEKEZÉS!
2011. júl. 4. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!