Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Help me please
szóval, lefeküdtem a barátommal. gondolom ez alapvető volt.
amikor a kezemet használtam éreztem az előváladékot, majd még húzogattam neki aztán kb fél vagy 1 percre gumi nélkül behatolt. aztán húzott gumit.
lehetek terhes most? 20/L
normális válaszokat!
"Tök mindegy, hogy 1 percig, vagy fél órán át csinálja valaki óvszer nélkül, ugyanakkora az esély a teherbe esésre- 100 nőből 35 esik így teherbe..."
Ezt kéne felfognia mindenkinek. De nem mert a kísértés meg a pillanat heve meg blablabla aztán új kérdés GyK-n hogy "Lehetek e terhes? Jajj most mit csináljak". Kérdező: jelenleg 35 % esélyed van rá hogy hamarosan a Gyermekvállalás, nevelés kategóriának is rendszeres látogatója leszel ha nem szerzel gyorsan egy esemény utánit...
vasárnap történt a dolog,
és még 13 napot kell várnom hogy megjöjjön
00:19 (kérdező)
"és még 13 napot kell várnom hogy megjöjjön"
A gyerek vagy a gyógyszer?
Gratulálok, mert akkor pont peteéréskor sikerült ezt a nagyszerű akciót kiviteleznetek. Igen, lehetsz terhes. Előbb kellene kérdezni, aztán dugni.
Imádkozzál.
hát peteérésem 16-21-ig volt.
és ez 26.án történt.
komolyan mondom soha többé nem csinálok ilyet, nem éri meg a sok aggódás.
azóta a pasimmal is szakítottam, mert mondtam neki hogy abba belegondolt-e hogy én terhes is lehetek...
és azt mondta neki ez nem kell így.
ki vagyok...
még ha becsúszott a baba is.
nagy az esély rá???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!