Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kivánom ennyire a szexet?
10éve vagyunk együtt a férjemmel és háát a szex nem volt annyira fontos,jó volt meg minden de annyira nem kívántam.A férjem sokat probálkozott de én sokszor elutasító voltam és már nem erőltette annyira.Múlt vasárnap viszont mutatott valami újat,és akkor jöttem rá hogy az volt talán az 1.igazi orgazmusom.Csodálatos volt.Azóta mindig szexelni akarok,naponta akár többször is,persze őneki ez nincs ellenére,csak egy csöppet engem zavar mert nem tudok rendesen koncentrálni másra,pl. a munkámra.Normális ez?Nem azt akarom hogy elmúljon mert összehozott bennünket újból,de nem túlzás egy kicsit az hogy folyton csak a szexre gondolok,szinte mindig felizgult állapotban vagyok?Volt/van valaki így?Lehet hogy azért van ez mert ilyet még nem éreztem azelőtt?
31/N

:D.
Gondoltam,hogy vmi turpisság lesz itt:).
Nem kell extrém dologra gondolni,igazából egy kis petting volt és már ettől elélveztem:)aztán újra és újra...
Pettingeltünk már,de az nem ilyen volt:(

Szegényke... Te végre átélhetted azt, amit egy normális párkapcsolatban élő lány 16-18 évesen. VÉgre kinyaltak.
Jobb későn, mint soha! :))
Normális, hogy így felpörögtél tőle. Ne izgulj, majd lecseng pár héten belül.
21F

Ó értem! Esetleg a g-pontodat találta meg ujjazásnál..?
Amúgy ha megengedsz egy kérdést, akkor igyekszem feltenni tisztelettudóan: Nyalta már ki a puncidat? Ha nem, akkor sürgősen pótolja, mert az biztos tetszeni fog.
Ha kicsit konzervatívabb a férjed, akkor szörtelenítsd le magad , de ezt vele ne beszéld meg előre. Biztos kedvet kap hozzá önmagától is!
21F

Tényleg az azért elég furi ,hogy ennyi idő után kezdtétek élvezni a dolgot,illetve kezdted élvezni a dolgot!
Szerintem kaptál egy vibrit!
Elsők voltatok egymásnak?

A g-pontodat ha megtalálja és izgatja, akkor eleinte furcsa, pisilési inger szerű dolgot érezhetsz. Ha elég ügyes, akkor orgazmust okoz vele, és egy szép nagyot fogsz spriccelni.
21F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!