Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kivánom ennyire a szexet?
10éve vagyunk együtt a férjemmel és háát a szex nem volt annyira fontos,jó volt meg minden de annyira nem kívántam.A férjem sokat probálkozott de én sokszor elutasító voltam és már nem erőltette annyira.Múlt vasárnap viszont mutatott valami újat,és akkor jöttem rá hogy az volt talán az 1.igazi orgazmusom.Csodálatos volt.Azóta mindig szexelni akarok,naponta akár többször is,persze őneki ez nincs ellenére,csak egy csöppet engem zavar mert nem tudok rendesen koncentrálni másra,pl. a munkámra.Normális ez?Nem azt akarom hogy elmúljon mert összehozott bennünket újból,de nem túlzás egy kicsit az hogy folyton csak a szexre gondolok,szinte mindig felizgult állapotban vagyok?Volt/van valaki így?Lehet hogy azért van ez mert ilyet még nem éreztem azelőtt?
31/N
> Lehet hogy azért van ez mert ilyet
> még nem éreztem azelőtt?
Biztos.
Én 26 éves pasi vagyok és minden percben Én is csak dugnék!Én ezzel együtt tudok élni,amikor nincs kivel akkor segítenem kell önmagamon vagy segítenek az örömlányok vagy az exek.
Viszont érdemes visszafognod magad ,hogy minél tovább tartson ki az élvezetekből!További jó ...-ot a férjeddel!
Rákaptál az orgazmusra.
Engem inkább az zavar, hogy 10 évig nem élvezted a szexet azzal, akit állítólag szeretsz.
4 komoly kapcsolatom volt /illetve most van a 4./, de elszégyellném magam, ha nem lett volna orgazmusa a barátnőmnek. Nem szégyen megkérdezni, mit szeret. minden nő más, másra izgul jobban.
43/F
10 éve együttvagytok,és megvolt az első orgazmusod? XDDDD
Ez remélem kellőképpen meg is fogjátok ünnepelni!:)
Nem szeretném részletezni a dolgot,legyen elég annyi hogy teljesen más a szex,van úgy hogy egy aktusban többször is elélvezek:)
Várnék még válaszokat,de normálisakat!
Ha nem mondod el mi volt az,akkor kénytelen leszek a német juhász kutya vásárlására tippelni.
Vagy van még egy nagyszerű sorozat.A címe-A néger feleségb@szó.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!