Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kielégíteni egy nőt?
Szűz vagyok és a barátnőm is, 5 hónapja vagyunk együtt és jövő héten kerül valószínűleg sor a szexre és most jöttem rá, hogy hülye vagyok hozzá. :S
Praktikákat, trükköket szeretnék kérni, hogy melyik a legjobb módszer és leghatásosabb.
Amúgy 16/F 16/N
* Nem a netről kell megtanulni az tuti. 25/L
* Kíváncsi vagyok kedves első hány csajjal voltál már, ha ilyen nagy a pofád. Biztos azért "vagánykodsz" itt mert már több ezret meghúztál,
oké először is az első lány tehát nemhiszem h erzet meghúzott volna.:DDDD am tényleg hülyeség itt szerezni 'tippeket'
Na már amennyire ezt le lehet írni vagy átadni így akkor meg próbálom!
Gondolom csók már volt!?Na tehát ha volt akkor el kezdtek csókolózni,szépen el kezded nyalogatni a nyakát és közbe amikor már kicsit érzed hogy beindult,akkor szép finoman el kezded a ciciét simogatni vagy a mondjuk a hasát,de közben csókolózzatok vagy a nyakát szép finoman nyalogasd!
Amikor már látod hogy felizgult akkor szép finoman le veszed róla a felsőt,aztán a nadrágot,nem kell kapkodni szép finoman!!Amikor ez megtörtént akkor el kezded a testét csókolgatni,pl mellét,hasát,nyakát!Amikor már ezt is engedi,akkor ezt még csinálod egy darabig és szép lassan le veszed róla a bugyit!Ha ezt engedi akkor miközben csókolóztok szépen finoman be nyálazod a kezed vagy az ujjad és el kezded izgatni a csiklóját,majd úgy is érzed milyen nedves,minnél nedvesebb annál jobb!:D
Miközben ezt csinálod neki addig közben csókolgasd a nyakát vagy a mellét vagy a testét bárhol,de finoman!Ne durvulj be!Utána szépen felhúzod a gumit,amit otthon előtte szépen be gyakorolsz!:D
Mielőtt be tennéd neki,az ujjadat szép finoman dugd be a hüvelyében,,ott majd érezni fogod a szűzhártyát!:)
Azt vagy átszakítod az ujjaddal vagy a péniszeddel,a döntés a te kezedben van!Amikor ez megtörtént akkor mehet a be hatolás,szép finoman és szép finoman!Nem mint a vad barmok!:D
Aztán onnantól már csak jön magától!:)
Remélem tudtam segíteni!:):)
Ja és az első a legtöbb nőnek nem egy felemelő érzés,úgy hogy csak finoman!!!Amennyire csak lehet!
Próbáljál meg benne minél kellemesebb élményeket hagyni hogy a következőnél ne fanyalogjon!:)
Biztos izgulni fogsz ami természetes is,de próbálj meg határozott lenni de legyél vele gyengéd!
Ja és a gumit felhúzást otthon előtte jó sokszor be gyakorolni hogy ott már nem kelljen vele sz@aroznod,mert az elkúrja az egészet,le konyulhat meg ilyenek!Szóval egy jó párszor gyakorold be otthon!
Köszi. Nem hallgatok rájuk, de tényleg fel idegesít, hogy kiröhögnek mást, de kíváncsi lennék rá, hogy ha odakerülnének, hogy előttük van egy csaj mit kezdenének vele? nem hiszem, hogy a sok szájhősnek menne.
Ez a nagyszájú csávóknak szólt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!