Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kell kielégíteni egy nőt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell kielégíteni egy nőt?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok és a barátnőm is, 5 hónapja vagyunk együtt és jövő héten kerül valószínűleg sor a szexre és most jöttem rá, hogy hülye vagyok hozzá. :S

Praktikákat, trükköket szeretnék kérni, hogy melyik a legjobb módszer és leghatásosabb.

Amúgy 16/F 16/N

2011. júl. 1. 16:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
18%
Ahogy már sok helyen leirtam adok pár tippet kedves barátom. 1 Sperma spriccelés a száj környékére Háti permetezővel. Petrencés ruddal ki elégíted a lucskos pináját. 3. Májkrémes kenyér nyaldosása a seggben.
2011. júl. 1. 17:53
 12/20 anonim ***** válasza:

* Nem a netről kell megtanulni az tuti. 25/L

* Kíváncsi vagyok kedves első hány csajjal voltál már, ha ilyen nagy a pofád. Biztos azért "vagánykodsz" itt mert már több ezret meghúztál,

oké először is az első lány tehát nemhiszem h erzet meghúzott volna.:DDDD am tényleg hülyeség itt szerezni 'tippeket'

2011. júl. 1. 17:55
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem ő volt az első, csak kitörölték a válaszokat.
2011. júl. 1. 17:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Na már amennyire ezt le lehet írni vagy átadni így akkor meg próbálom!

Gondolom csók már volt!?Na tehát ha volt akkor el kezdtek csókolózni,szépen el kezded nyalogatni a nyakát és közbe amikor már kicsit érzed hogy beindult,akkor szép finoman el kezded a ciciét simogatni vagy a mondjuk a hasát,de közben csókolózzatok vagy a nyakát szép finoman nyalogasd!

Amikor már látod hogy felizgult akkor szép finoman le veszed róla a felsőt,aztán a nadrágot,nem kell kapkodni szép finoman!!Amikor ez megtörtént akkor el kezded a testét csókolgatni,pl mellét,hasát,nyakát!Amikor már ezt is engedi,akkor ezt még csinálod egy darabig és szép lassan le veszed róla a bugyit!Ha ezt engedi akkor miközben csókolóztok szépen finoman be nyálazod a kezed vagy az ujjad és el kezded izgatni a csiklóját,majd úgy is érzed milyen nedves,minnél nedvesebb annál jobb!:D

Miközben ezt csinálod neki addig közben csókolgasd a nyakát vagy a mellét vagy a testét bárhol,de finoman!Ne durvulj be!Utána szépen felhúzod a gumit,amit otthon előtte szépen be gyakorolsz!:D

Mielőtt be tennéd neki,az ujjadat szép finoman dugd be a hüvelyében,,ott majd érezni fogod a szűzhártyát!:)

Azt vagy átszakítod az ujjaddal vagy a péniszeddel,a döntés a te kezedben van!Amikor ez megtörtént akkor mehet a be hatolás,szép finoman és szép finoman!Nem mint a vad barmok!:D

Aztán onnantól már csak jön magától!:)

Remélem tudtam segíteni!:):)

2011. júl. 1. 17:58
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. A lényeg, hogy mindent finoman. Így már azt hiszem fogom tudni. :) Engedni fogja, mert jövőhétről volt szó. :) Szóval tervbe van véve. De köszi, ez hasznos volt!
2011. júl. 1. 18:03
 16/20 anonim ***** válasza:

Ja és az első a legtöbb nőnek nem egy felemelő érzés,úgy hogy csak finoman!!!Amennyire csak lehet!

Próbáljál meg benne minél kellemesebb élményeket hagyni hogy a következőnél ne fanyalogjon!:)

Biztos izgulni fogsz ami természetes is,de próbálj meg határozott lenni de legyél vele gyengéd!

Ja és a gumit felhúzást otthon előtte jó sokszor be gyakorolni hogy ott már nem kelljen vele sz@aroznod,mert az elkúrja az egészet,le konyulhat meg ilyenek!Szóval egy jó párszor gyakorold be otthon!

2011. júl. 1. 18:05
 17/20 A kérdező kommentje:
Vettem 3 dobozzal. :D Már többször próbáltam, régebben volt, hogy azzal maszturbáltam (lehet majd röhögni, de szerintem nem én vagyok az egyetlen). Szóval nem hiszem, hogy gond lesz vele. :)
2011. júl. 1. 18:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Na akkor csak próbálgasd a sok hülyére meg ne hallgassál itt!
2011. júl. 1. 18:11
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszi. Nem hallgatok rájuk, de tényleg fel idegesít, hogy kiröhögnek mást, de kíváncsi lennék rá, hogy ha odakerülnének, hogy előttük van egy csaj mit kezdenének vele? nem hiszem, hogy a sok szájhősnek menne.

Ez a nagyszájú csávóknak szólt.

2011. júl. 1. 18:13
 20/20 anonim ***** válasza:
nyald az ánuszát!!
2011. júl. 1. 18:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!