Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kielégíteni egy nőt?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok és a barátnőm is, 5 hónapja vagyunk együtt és jövő héten kerül valószínűleg sor a szexre és most jöttem rá, hogy hülye vagyok hozzá. :S
Praktikákat, trükköket szeretnék kérni, hogy melyik a legjobb módszer és leghatásosabb.
Amúgy 16/F 16/N
2011. júl. 1. 16:53
1/20 anonim válasza:
Nem a netről kell megtanulni, az tuti!! 25/L
2/20 anonim válasza:
Ennyi hülyét egy helyen!Miért nem lehet szerencsétlennek valami normális választ adni?Nyilván nem itt fogja meg tanulni,de gondolom arra kíváncsi hogy hol fogja meg és ilyesmi!
Na konkrétan mire vagy kíváncsi?Privátban írok le egy két taktikát ha gondolod!:)
3/20 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy ha az ember feltesz egy értelmes kérdést jön ide a sok degenerált barom mert azt hiszik viccesek, pedig k*rvára nem. Kíváncsi vagyok kedves első hány csajjal voltál már, ha ilyen nagy a pofád. Biztos azért "vagánykodsz" itt mert már több ezret meghúztál, kíváncsi leszek a hegyi beszédedre.
2011. júl. 1. 17:01
4/20 A kérdező kommentje:
Megköszönném ha írnál!
2011. júl. 1. 17:02
5/20 anonim válasza:
Könyörgöm!!! Régen, hogy "tanulták meg" a pasik, hogy hogyan kell dugni??? Leírhatnak itt százféle variációt, lehet, h a csajodnak úgy pont nem lesz jó! Azzal meg csak tisztában vagy, hogyan kell nekiállni! A többi meg rajtatok múlik, úgyis egymáshoz kell csiszolódnotok! Nyilván nem az első lesz a legkellemesebb!
6/20 A kérdező kommentje:
Igen tudom, gondoltam kérek egy két tippet. De mind1.
2011. júl. 1. 17:07
7/20 anonim válasza:
Nem vagy buta hozzá..csak tapasztalatlan.fedezzétek fel egymás testét,érintéssel,finom csókokkal,gyengéd maszírozással.Nem kötelező megtörténnie "annak" az első összebújáskor.Nagyon sokminden múlik az elsőn..van olyan lány akinek olyan trauma volt az első (nem erőszakos)hogy kihatott rá nem csak szexuálisan hanem érzelmileg is hosszú időn át.Ha szeretitek 1mást,akkor odafigyelve egymás testének jelzéseire akkor 1 nagyon jó kalanddá válhat a dolog.A belecsapunk a lecsóba kezdetű nóta pedig a bunkóké.
8/20 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Végül is igazad lehet, remélem nem leszek töketlen a későbbiekben sem, igazából ettől félek. :S
2011. júl. 1. 17:34
9/20 anonim válasza:
Teljesen felesleges ezen paráznod! Szerinted a barátnődben mi játszódik le? Gondolom ugyanez! A tizedikre már belejöttök! :)
10/20 anonim válasza:
először simogasd, éreztesd vele, hogy szereted. orálisan is izgathatod előtte. semmiképp ne sürgesd, vagy kapkodjátok el. először az ujjaiddal tágítsd, mert valószínű nagyon szűk lesz, és fájhat neki. csak akkor kezdj hozzá, ha már nagyon nedves, de kérdezd meg előtte, hogy mehet-e. a lényeg, hogy az első alkalommal ne legyenek nagy elvárásaid, és mindent csak akkor csináljatok, ha mindketten élvezitek. figyeld a reakcióit, és nem lesz gond!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!