Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki nyitott már rátok szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki nyitott már rátok szex közben? Barátok? Ismrősök? SZÜLŐŐŐŐŐK?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt? Mi volt a reakció? Mi lett az egészből?
2011. júl. 1. 16:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy este kölcsönkértem egyik haveromtól buli előtt a kocsiját hogy hozzunk még kaját-piát. És véletlen egy hasonló kocsiba ültem be. A hátsó ülésen meg két idegen szexelt nagyba. Meglepetés ért mindenkit! Kiszálltam megnéztem az autót és annyit mondtam rossz kocsi!(mármint azt akartam mondani nem jó autóba szálltam)

Szóhoz nem bírt jutni a párocska. :D Mondjuk én se nagyon , inkább elkocogtam. -Mai napig nevetek ha eszembe jut... :D

Pláne ha elképzelem a párocska szemszögéből. Egymásba vannak nyakig és valaki beszáll kijelenteni hogy rossz kocsi ,majd kiszáll és el tűnik!!XD

-Te mit csinálnál? :D :D :D

2011. júl. 24. 15:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten 16 évesek voltunk!

A barátnőmnél voltuk és tv-zés közben megkívántuk egymást,nagy hevesen egymásnak is estünk én voltam felül amikor benyitott bnőm kisöccse és elkezdett kiabálni hogy miért bántom a tesóját!Épphogy szétugrottunk mikor már az anyja is ott volt emrt tényleg azthitte hogy bántom!Amikor észre vette hogy mi a helyzet elmosojodta magát és kivitte az öcsit elmagyarázni neki hogy nem bántottam!Legközelebb amikor mentem a kezembe nyomták az ajtó kulcsát!xd

2011. júl. 24. 15:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Barátom tesója nyitott ránk épp a legjobb résznél,, :) nem tudom hogy észrevette e magát, mikor kiment folytattuk :P
2011. júl. 24. 16:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
ez az autós story nem semmi :D
2011. júl. 24. 16:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem nyitott ram, de az ablakon keresztul meglatta a szomszed ahogy masztizok.
2011. júl. 24. 18:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Szilveszterkor barátom meg az ő csaja nyitott ránk, aztán kimentek. De volt olyan is, hogy ott voltak aztán hajrá :D Barátok közt marad..
2011. júl. 24. 20:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen ma... Pont utolsó pillanatban sikerült a barátomnak ránk hajtani a takaróját, mikor anyukám bejött, hogy feltörölje a szobámban a parkettát... azt hittem helyben rosszul leszek, mivel úgy emlékeztem, hogy a guminak a csomagolása az ágyon van, és nem a párna alatt...

A szívem majd ki esett, úgy izgultam, hogy rá ne kérdezzen..

Aztán kiment, megnyugodott mindkettőnk, és folytattuk.. :D

2011. júl. 24. 21:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!