Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki nyitott már rátok szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki nyitott már rátok szex közben? Barátok? Ismrősök? SZÜLŐŐŐŐŐK?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt? Mi volt a reakció? Mi lett az egészből?
2011. júl. 1. 16:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
tesóm barátnője. nagyon ciki volt, de aztán mind úgycsináltunk, mintha megsem történt volna:D
2011. júl. 1. 16:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Friss házasként voltam.. A nagyi nyitott ránk.szépen becsukta az ajtót és kiment a konyhába.1 óra múlva kimentem elszívni 1 cigit.. kiültem az asztal túlsó felére..Maga elé nézve pucolta a hagymát elmélyülten..

kínos csend volt..

ránézek..

látom a szemén a huncut mosolyt..

Felnéz rám és ennyit mond..

-:Azért kicsit ovatosabban.. törékeny az unokám..

néztünk 1másra.. 4-5 mp mulva mind2-en hangos nevetésben törtünk ki.

A nagy vidámságra kijött a párom és megkérdezte.

Hátti min derültök ekkorát?

elmondom neki is a szituációt ..

erre mosolyogva visszament a nappaliba és ennyit mond.

Lököttek vagytok.

2011. júl. 1. 16:56
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

őő kocsiban csináltuk és vmi éjjeliőr bevilágított zseblámpával :$$$ nagyongáz volt

de látta h micsinálunk és kb elrohant :D

(folytattuk xD)

2011. júl. 1. 17:50
 4/17 anonim ***** válasza:
46%
pasimnak a báttya.épp lovagoltam,erre benyit..kínos volt,bocsánatot kért,és kiment..:DD de nem hagytuk abba..aztán amikor felöltöztünk,és lementünk enni,megiknt bocsánatot kért,és aztmondta,h jó a seggem:OO na mon dom okéXD
2011. júl. 1. 21:53
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A pasim öccse nyitott ránk egyszer. Mi egyetemisták voltunk, és néztünk egy dvd-t délután, de nem bírtunk magunkkal, és a nappaliban elkezdtünk kefélni. Amikor belépett a 13 éves öcsi, én éppen nagyban lovagoltam a bratyó farkát. Elég szemléletes felvilágosító órát kapott a kis srác...
2011. júl. 1. 22:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Barátommal hazaértünk egy jó buli után hajnalban és egymásnak estünk a konyhapulton... Persze anyuék elmentek nyaralni, de valahogy mégis megjelent a szobaajtóban. Ciki volt neki is nekünk is, de visszafordult és lefeküdt. :D emberi dolog a szex és hát mint tudjuk minket se a gólya hozott.. :DDD
2011. júl. 2. 00:06
 7/17 anonim ***** válasza:
Mi nyaraltunk a haverokkal,és valami iszonyat fontos volt,hogy mi is átmenjünk a másik apartmanba."X nyitottak ránk,gondolva hogy már úgyis abbahagytuk.Az a kettő,akik ránk nyitott egy másik pár volt.Ők meg azt mondták,hogy rájuk is ilyen helyzetben nyitottak,hogy hívjanak már minket is :D
2011. júl. 24. 15:14
 8/17 anonim ***** válasza:
"X=kétszer
2011. júl. 24. 15:14
 9/17 Lilo babaa ***** válasza:
63%
A barátnőmmel voltunk(leszbi vagyok)és a szüleim jöttek haza egy vacsiról ők is szexelni akartak és nagy csókolózással jöttek be a nappaliba ahol voltunk a barátnőmmel.mi meg na oké és ők is észrevettek és elmentek ugy ahogy bejöttek és fojtatták máshol.De másnap semmi nem volt.Pedig nem tudták addig hogy leszbi vagyok.De nem is zavarta őket már szabadon járkálhattam csókolózhattam a bnmmel és rá se kérdeztek.Amikor ez történt 15 voltam.azóta együtt vagyunk a lánnyal :)
2011. júl. 24. 15:17
 10/17 anonim ***** válasza:
Húsvétkor anyumék elmentek a mamámhoz,mikor visszajöttek boldogan jött be a szobámba hogy a mamám küldött nekem csokit. Tudta hogy itt van a barátom és amikor benyitott épp rajta lovagoltam,kicsit se zavartatta magát nyugodtan bejött,lerakta a csokit és kiment. Még valamit el is kezdett mesélni és mikor látta hogy arra várunk mikor megy ki mert azért elég ciki volt vette a lapot és kiment.
2011. júl. 24. 15:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!