Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért CSAK csiklóorgazmusom van?
Figyelt kérdés
Amikor szexelek a párommal és amikor ujjazom magam se érzek semmit.De tényleg SEMMIT.Nem is jó nem is rossz.Csak csiklóorgazmusom volt eddig.Hogy tudnám elérni hogy hüvelyi is legyen?Vagy hogy egyáltalán jó érzés legyen a szex2011. júl. 1. 15:26
11/13 anonim válasza:
Azért (is) van a nőnek szája, hogy elmondja mi a jó mi nem. Ne csodálkozz ha nem tudsz elélvezni mikor még kommunikálni sem tudsz 26 éves lány.
12/13 anonim válasza:
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:51
Milyen pózban tudsz eljutni a csúcsra?
13/13 anonim válasza:
Dehogynem mondtam neki, próbálkozunk is mindenféleképpen. Régebben jobban élveztem, az a baj, hogy volt egy nőgyógyászati műtétem, ami után sokáig tilos is volt a szex. Na akkor kezdődtek a gondok, azóta nemhogy kellemes lenne, vagy rossz vagy semmilyen.
Orvosnál is voltam de nem tudott velem semmit sem kezdeni, legalább ha magamnak csinálom akkor jó. Van olyan barátnőm akinek még sosem volt orgazmusa pedig próbálkozik, nála én is jobb helyzetben vagyok.
26L voltam
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!