Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért CSAK csiklóorgazmusom van?
A női orgazmus elsősorban fejben dől el. Erre legjobb bizonyíték az, hogy minden hüvelyi vagy csikló izgatás nélkül képesek a nők álmukban valódi orgazmust átélni!
Valószínűleg még éretlen vagy rá, tanulnod kell az orgazmust.
Vannak erre jó módszerek: Soroljam?
34/F
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:34
Az sem jó,ha a párod orálisan izgat?
20/L vagyok.
nekem is hasonló problémám volt. én tudatosan kerestem rá megoldást, keresgéltem interneten, meg könyvekben, hogy mi lehet a probléma. valószínűleg nem vagy eléggé felizgatva. próbáljátok minél hosszabb ideig elhúzni az előjátékot, amikor a végén már sikongatsz, és akkor kezdjetek a szexbe. beszéld meg a pároddal, hogy ez a problémád, és segítsen neked, legyen a megoldáskeresésben partner. ez alatt azt értem, hogy koncentráljatok inkább rád. minél jobban fel vagy izgulva, annál érzékenyebb a hüvelyed. a legtöbb idegvégződés a hüvely bejáratánál és elején van, tehát nem feltétlenül az az izgató, ha tövig benned pumpál. próbálkozzatok különböző pózokkal, váltsátok a tempót. az is lehetséges, hogy nem is tudsz hüvelyi orgazmust elérni, vagy nagyon sok türelem és gyakorlás kell hozzá. ettől még élvezheted a szexet, és az orgazmust megoldjátok másik úton. :) remélem segítettem. :)
Bizonyos szempontból még én is éretlen vagyok így 34 évesen...
A te problémád a következő: Hozzászoktál a csiklóorgazmushoz, valószínűleg a gyakori, ujjal történő önkielégítés miatt.
Először is erről állj le.
A hüvelyi ingerlés is a csiklót stimulálja, csak éppen más irányból és nem olyan erősen.
Ez olyan, mint amikor egy férfi hozzászokik a saját kezéhez, amit úgy szorít ahogy akar, ezáltal a hüvely nem nyújt neki elég ingerlést.
De ne térjünk el a tárgytól.
Ha már két hetet kihagytál és nem nyúltél te se, a párod se a csiklódhoz, jöhet a "terápia", a TELJESEN merev hímvesszőt hátulról, lassan nyomjuk a hüvelybe, fokozatosan gyorsítva, egészen addig amíg érezzük, hogy a hüvely még alkalmazkodik a ki-be mozgáshoz, azaz kihúzáskor teljesen visszaszűkül az eredeti helyzetbe.
Ha akkor sem érzel semmit... Olyan nincs.
34/F
"Én 26 vagyok és nekem is csak csiklóorgazmusom van, csak ha magamnak csinálom, a párommal bármit csinálunk nem érzek semmit, még csak nem is jó."
Megérdemled, mért nem mondod a pasinak, hogy mit csináljon, hogy jó legyen?
Én elsüllyednék, ha a párom nem élvezné velem e szexet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!