Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok! Mit tennetek, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Mit tennetek, ha a sracrol, akivel jartok, vagy akit nagyon nagyon kivantok, kiderulne, hogy kicsi es/vagy vekony a penisze?

Figyelt kérdés

Mi lenne a reakcio? Most tenyleg lehet oszinten... Sajat velemenyeket, esetleg konkret elmenyeket, tapasztalatokat is szivesen vennek (akar pozitiv, akar negativ elmenyek)!

Arra is kivancsi vagyok, hogy mi az az also hatar (ha van ilyen), ami alatt kicsinek es/vagy vekonynak mondanatok egy peniszt!

(u.i.: tudom hasznalni a keresot, de az uj valaszok, uj velemenyek mindig jol jonnek a temaban es csak szelesitik a latokorunket a peniszmeret kerdeskorevel kapcsolatban)

2011. júl. 1. 13:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo: szivem szerint teged duplan is felpontoznalak a humorod miatt!:D

Azert remeljuk, a verszem-verf*sz kombo utan legalabb a verhas elkerul mindenkit!

Na, de most komolyodjunk, kerem tisztelettel!!

2011. júl. 1. 19:29
 12/20 anonim ***** válasza:

"Lanyok! Mit tennetek, ha a sracrol, akivel jartok, vagy akit nagyon nagyon kivantok, kiderulne, hogy kicsi es/vagy vekony a penisze?""

:D:D:D

Nézd: van egy fiu, akivel jarok, akit veszettul kivanok, es vegre eljutok a futyijevel valo kontaktusig. Szerinted?? Krvara örülnék, ez a beteljesules! Innetol indul a muri, a futyivel valo foglalkozas idoszaka, a testi szerelem!!!:)

Ha 5 centi alatti, akkor emellé esetleg meglepődnék.

2011. júl. 3. 10:16
 13/20 anonim ***** válasza:

3 centivel teherbe lehet ejteni egy nöt

8 tentivel kilehet elégiteni egy nöt

az átlag legkisebb méret 14 akor dönsd el a határokat te

remélem segitettem

2011. júl. 3. 10:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Akárki akármit mond, azért fontos, hogy esztétikus legyen. Egy aránytalanul kicsi pénisz kifejezetten vágyölő lehet. Én csalódott lennék. Legyen normális..
2011. júl. 3. 11:30
 15/20 anonim ***** válasza:
2011. júl. 3. 12:03
 16/20 anonim ***** válasza:

14:39

-egyetértek teljesen

2011. júl. 3. 12:11
 17/20 anonim ***** válasza:

"Hogy reagalnatok, ha a baratotok penisze lankadtan nagyon picike es vekony lenne (mint mondjuk egy kisgyereke)? "

Az a vérfütyi! Nekem az tetszik! Olyan 4 centis kb, ugye?

(Nem szivesen mondom ki, mert sokakat megbant ez a megjegyzes, de oket majd megvigasztaljak a husfutyi-partiak, nekem a nagy, lógó, lankadt húsfutyi kifejezetten visszataszito. A kis fitost szeretem, amilyet leirsz.:))

2011. júl. 3. 12:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Na, koszi a valaszokat, egytol egyig hasznosnak iteltem meg mindet!:)
2011. júl. 3. 13:10
 19/20 anonim válasza:
Az én páromnak kb 13-14cm és hát eléggé meglepődtem az elején h ilyen kicsi neki,de idővel hozzálehet szokni szerintem,csak olyan pozitúrát kell találni ami a kispéniszes férfiakhoz és hozzánk nőkhöz is passzol,vagyis h eljussunk a csúcsig :)
2011. júl. 15. 14:00
 20/20 A kérdező kommentje:

Na, ezert erdekes a kerdes es ezert teszik fel annyiszor es ezert nem lehet kompromisszumra jutni: mert egy 13-14 cm-es penisz ugye elvileg atlagos, vannak, akik megis meglepodnek rajta es kicsinek tartjak. Ez, azt hiszem, viszonyitas kerdese, mert egy 18-20 cm-es peniszhez kepest egy 13-15-os is tenyleg kicsinek tunik... de ha elfogadjuk a felmeresek altal feltart eredmenyeket, akkor egy 13-14 cm-es szerszammal rendelkezo fiura nem mondhatjuk, hogy kispeniszu!:)

Mindenesetre orulok, elozo valaszolo, hogy ez azert nem jelent problemat a kapcsolatotokban!

2011. júl. 15. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!