Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok! Mit tennetek, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Mit tennetek, ha a sracrol, akivel jartok, vagy akit nagyon nagyon kivantok, kiderulne, hogy kicsi es/vagy vekony a penisze?

Figyelt kérdés

Mi lenne a reakcio? Most tenyleg lehet oszinten... Sajat velemenyeket, esetleg konkret elmenyeket, tapasztalatokat is szivesen vennek (akar pozitiv, akar negativ elmenyek)!

Arra is kivancsi vagyok, hogy mi az az also hatar (ha van ilyen), ami alatt kicsinek es/vagy vekonynak mondanatok egy peniszt!

(u.i.: tudom hasznalni a keresot, de az uj valaszok, uj velemenyek mindig jol jonnek a temaban es csak szelesitik a latokorunket a peniszmeret kerdeskorevel kapcsolatban)

2011. júl. 1. 13:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
A lényeg az hogy hogy használja, nem az, hogy hogynéz ki.
2011. júl. 1. 14:09
 2/20 MERCEDESBENZ válasza:
mind 1 hogy mekkora csak használni tudja !!
2011. júl. 1. 14:12
 3/20 anonim ***** válasza:
elsővel egyet értek.
2011. júl. 1. 14:13
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem mondanám neki, hogy fel is út, le is út. Kipróbálnánk, hogy milyen a szex, és ha nem olyan jó, akkor min lehet javítani. Ha hosszas (!!!) próbálkozás utána végképp nem megy, akkor lehet, hogy szakítás lenne. Hogy az alsó határ mi azt nem tudom. Lehet, hogy nincs is ilyen, mert a használójától is függ. Lehet, hogy egy 18 cm-essel semmit sem érzel (csak, hogy fáj) egy jóval kisebbel meg simán ki tud elégíteni a gazdája.

23/l

2011. júl. 1. 14:39
 5/20 anonim ***** válasza:
hát öszintén én csalódott lennék egy picit
2011. júl. 1. 15:04
 6/20 anonim ***** válasza:
a barátomnak nincs túl nagy, mégis nagyon jó vele a szex, sőt örülök is neki, hogy nem nagyobb, mert pont passzolunk.. az exemnek elég méretes volt, és hát igen gyakran okozott így fájdalmat, jelenleg viszont nincs ilyen probléma :)
2011. júl. 1. 15:09
 7/20 anonim ***** válasza:
ja és 23/L
2011. júl. 1. 15:09
 8/20 anonim ***** válasza:
ha szeretem meg jól használja kit érdekel mekkora
2011. júl. 1. 15:49
 9/20 A kérdező kommentje:

Kb. mekkora lehet az a meret (hossz es vastagsag), ami elso ranezesre csalodast, vagy megrokonyodest okozna?

A lankadt meret egyebkent szamit? Hogy reagalnatok, ha a baratotok penisze lankadtan nagyon picike es vekony lenne (mint mondjuk egy kisgyereke)?

(Az eddigieket amugy koszonom! Mindenkit felpontoztam, aki volt olyan kedves, hogy valaszolt!)

2011. júl. 1. 17:34
 10/20 vikotrot ***** válasza:
Örülnék neki, hogy nem csak vérszemet kapott, hanem vérfaszt is :D
2011. júl. 1. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!