Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hallottátok/láttátok már a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottátok/láttátok már a szüleiteket szex közben?

Figyelt kérdés
Rányitni, vagy este hallani őket? Milyen érzés volt? Nem tartottátok gusztustalannak? És ha ők észrevették mi volt a reakciójuk? :D
2011. júl. 1. 13:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én szüleim nem szoktak szexelni. Mèg nem hallottam őket, pedig már nyomoztam is ez ügyben szándékosan...

23/L

2011. júl. 3. 18:46
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó, ez tetszik XDD
2011. júl. 3. 18:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Az én szüleim nem szokták AZT csinálni!!!

Ők ezt csak egyetlen egyszer csinálták ,hogy létrehozzák mindenidők legnagyobb dj géniusát és utána is csak hánytak meg undorodtak!

XD

Üdvözlettel:Kevin and Perry

Ui:ja és a spice girls nem sz arik! :)

2011. júl. 3. 18:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az én szüleim sem csinálják vagy 1000 éve. Mióta az eszemet tudom, nyitott ajtóval alszanak, soha egy percre sem volt még csukva, csak mikor én csuktam magamra, mert ott tv-ztem délután tanulás helyett.

Most 24 vagyok, de kb 100%, hogy már vagy 20 éve nem tettek ilyesmit a szüleim... nem tudom miért...

2011. júl. 3. 18:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

nem hallotam még öket,de nem is vágyom rá:D

tesom 5 éves,es az ok szobalyukban alszik(kulon agy)igy nincs vmi sok esely h vmi gyakran csinaljak.de volt olyan h azt mondtak nekem,hogy ok 2en most elmennek valahova,aztan nemtuttam kihuzni belole hogy hova,lehet elmentek 1 hegytetore,es ott a kocsiban XD

2011. júl. 3. 19:00
 16/17 anonim válasza:
100%

Egyszer én is láttam őket. 7-től 12 éves koromig rendszeresen alva jártam, és ilyenkor mindig anyuék szobájába vezetett az út, de mire odaértem általában már magamhoz tértem. Szóval ekkor láttam én őket egyszer, kb 9 évesen. Akkor fel sem fogtam csak pár évvel később eszembe jutott és rádöbbentem, hogy éppen "eksön" volt. XD

Habár alvajáráskor szoktam olyan dolgokat látni amik nincsenek ott, de ez meglehetősen valósnak tűnt. :D

2011. júl. 3. 20:20
 17/17 anonim válasza:

Szerintem gusztustalan és perverz, ha akkor csinálják, miközben otthon van a gyerek. Nagyobb tahóság nincs is. Undorító. Mikor én meghallottam, már felnőtt fejjel, hányni tudtam volna egész éjszaka. A férfi nem az apám volt, és talán ezért, de engem lelkileg nagyon megvisel azóta is. Azóta nem bújok oda Anyukámhoz, mert kínosnak érzem, hiányzik, az ami gyerekként még megvolt, de most undorodom az egésztől, a gyengéd érintésétől.

Annyira beteg az egész...jó lenne valakivel megbeszélni.

2014. jan. 19. 08:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!