Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hallottátok/láttátok már a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottátok/láttátok már a szüleiteket szex közben?

Figyelt kérdés
Rányitni, vagy este hallani őket? Milyen érzés volt? Nem tartottátok gusztustalannak? És ha ők észrevették mi volt a reakciójuk? :D
2011. júl. 1. 13:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer, még jó pár évvel ezelőtt, felkeltem az éjszaka közepén, kimentem a mosdóba, és hát halottam anyukámat kéjesen nyögdécselni. Nem volt gusztustalan, csak egy kicsit furcsa. De természetes és normális, hogy a szülők is szexelnek. Ebben nincs semmi gusztustalan (persze, ha nem úgy csinálják, hogy zeng a ház, és aludni sem lehet tőle).

25/L

2011. júl. 1. 13:36
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
En kb fel eve. Kb ejfel lehetett,amikor hallottam.odatettema fulem a falhoz es hallottam apam hangjat h :ahh ez jóó .. Egy kicsit furraa volt :S
2011. júl. 1. 13:57
 3/17 anonim válasza:
100%

hallottam már , elég fura volt xd

de sztem természetes hogy ők is szexelnek :D

2011. júl. 1. 14:22
 4/17 ID válasza:
100%

Egyszer én is hallottam őket. Nem csináltam mást, csak rájuk csuktam a szobaajtót.

Fairplay. >ID

2011. júl. 1. 14:44
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 2x er is be volt csukva az ajtó én pedig benyitottam... Rögtön mentem a szobámba. Ja és ekor még csak 11 éves voltam xD
2011. júl. 1. 14:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam őket,pedig még az ajtó is csukva volt.:D Általában,Anyám hangját hallottam,elég hangosan élvezte.:D De hát nem baj,ők is csak emberek.:)
2011. júl. 1. 21:08
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kicsi lehettem, körülbelül 4-5 éves. Nem tudtam aludni, ezért átmentem anyuék szobájába. Épp akcióztak, és észre se vették hogy bementem :D Én meg persze nem tudtam hogy mit csinálnak ezért mondtam hogy Anyaaa! nem tudok aludni! Erre úgy elugrottak egymástól hogy csoda hogy nem szakadt szét a takaró.. :D
2011. júl. 1. 23:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát tényleg fura!Ha nem muszály Én inkább nem hallgatom! :)

Bár tuti hogy ők is hallgathatták már ,hogy mit alkottam :)

2011. júl. 3. 18:10
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem, igen. Aztán kiderült, hogy csak nevetgéltek, mert olvastak valami könyvet elalvás előtt :D De nem vágyok rá, hogy halljam.
2011. júl. 3. 18:38
 10/17 anonim ***** válasza:
97%
Igen 2X is... este kijöttem a szobámból és ők a nappaliban takaró alatt csinálták..kicsit voltam de annyira nem h ne tudjam mit csináltak...aztán gyorsan visszamentem a szobámba,aztán anyám rá 5percre benyitott hogy alszunk-e..(tesómmal) ..gondolom meghallották ahogy csukódott az ajtó...
2011. júl. 3. 18:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!