Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első szexuális élményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szexuális élményetek amelyre emlékeztek, hány évesen volt és mi volt az?

Figyelt kérdés
Kor?Nem?
2011. júl. 1. 12:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
92%
14 voltam kezdtem a közepsulit mivel decemberi vagyok ezert nem mondom h (15) :D a baratnom 18 volt fejezte a gimit. 2.5 honapos kalandozas volt :) :) Azota csipen az idosebb lanykakat :) F 23
2012. jún. 6. 09:54
 22/32 anonim ***** válasza:
18%
Én 13 voltam a barátom 17 és ott aludtam náluk , nem terveztük előre , bár ő már célzott rá többször...akkor 2 és fél éve voltunk együtt és még mindig együtt vagyunk most lesz 4 éve 15/L
2012. aug. 23. 13:15
 23/32 anonim ***** válasza:
96%

15 évesen volt az akkori barátommal és mindketten szüzek voltunk!

Vmi tragédia volt :D

2012. szept. 20. 12:49
 24/32 anonim ***** válasza:
19 voltam, párom 25, és karácsony estéjén, ennek már 4 éve
2012. szept. 20. 12:59
 25/32 anonim ***** válasza:
96%

"Én 13 voltam a barátom 17 és ott aludtam náluk , nem terveztük előre , bár ő már célzott rá többször...akkor 2 és fél éve voltunk együtt és még mindig együtt vagyunk most lesz 4 éve 15/L"

Szóval ti 10, illetve 14-15 évesen jöttetek össze? Ez azért elég beteg...

2012. szept. 20. 13:01
 26/32 anonim ***** válasza:
96%

16 voltam, az akkori barátom 19 (mindketten szüzek) 7 hónap járás után törtőnt meg a dolog. DE ahogy az előttem lévő is irta: KATASZTRÓFA! Fájt,nem élveztem. Nem bántam meg,mert imádtam a fiút,3 évig voltunk együtt,az idő alatt nekem 2x volt orgazmusom.

22/N

2012. szept. 20. 13:13
 27/32 anonim ***** válasza:
nekem 16 évesen történt meg a párommal akivel még mindig együtt vagyunk :D aszem 1 éve :DD 17/F
2013. jún. 4. 14:01
 28/32 anonim ***** válasza:

Oviban simiztem a velem egy idős szomszéd lány punciját. Először volt csók, aztán kíváncsi volt nekem mit rejt a nadrágom, ő is megmutatta, majd később ő kérte, hogy simogassam. Ez megesett 1-2x.

Aztán valahogy megszakadt a kapcsolat, nem tudtunk találkozni, azóta bomba nő lett belőle.

2013. okt. 30. 14:23
 29/32 anonim ***** válasza:

Én csodálkozom, hogy az előzőt leszámítva mindenki a szüzessége elveszítéséről beszélt. Számomra az "amelyre emlékeztek" arra utalt, hogy az ilyen gyerekkori hülyeségek is számítanak.

Ennek megfelelően én úgy öt évesen ismerkedtem egy lány óvodástársammal a paplan alatt a csendes pihenő alatt. Megkértem, mutassa meg, ő azt mondta, akkor ha én is. Aztán ami a szemnek, az a kéznek...

2013. okt. 30. 14:59
 30/32 anonim ***** válasza:

Én is furcsállom, h a szüzesség elvesztését érti mindenki a kérdés alatt.

De ha már szüzesség, első, vagy második beíró:

"Későn érő típus vagyok! 19 évesen volt az első alkalom az akkori barátnőmmel!"

Nem értem, hol tart a világ... 19 évesen későn érő?? Mármint a szüzesség elvesztésére nézve... Miért, mi manapság az ideális? 14 évesen??? És 12 évesen se túl korai??? Döbbenet. Ez már más világ...

2013. nov. 14. 14:17
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!