Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szexuális élményetek amelyre emlékeztek, hány évesen volt és mi volt az?
15 évesen volt az akkori barátommal és mindketten szüzek voltunk!
Vmi tragédia volt :D
"Én 13 voltam a barátom 17 és ott aludtam náluk , nem terveztük előre , bár ő már célzott rá többször...akkor 2 és fél éve voltunk együtt és még mindig együtt vagyunk most lesz 4 éve 15/L"
Szóval ti 10, illetve 14-15 évesen jöttetek össze? Ez azért elég beteg...
16 voltam, az akkori barátom 19 (mindketten szüzek) 7 hónap járás után törtőnt meg a dolog. DE ahogy az előttem lévő is irta: KATASZTRÓFA! Fájt,nem élveztem. Nem bántam meg,mert imádtam a fiút,3 évig voltunk együtt,az idő alatt nekem 2x volt orgazmusom.
22/N
Oviban simiztem a velem egy idős szomszéd lány punciját. Először volt csók, aztán kíváncsi volt nekem mit rejt a nadrágom, ő is megmutatta, majd később ő kérte, hogy simogassam. Ez megesett 1-2x.
Aztán valahogy megszakadt a kapcsolat, nem tudtunk találkozni, azóta bomba nő lett belőle.
Én csodálkozom, hogy az előzőt leszámítva mindenki a szüzessége elveszítéséről beszélt. Számomra az "amelyre emlékeztek" arra utalt, hogy az ilyen gyerekkori hülyeségek is számítanak.
Ennek megfelelően én úgy öt évesen ismerkedtem egy lány óvodástársammal a paplan alatt a csendes pihenő alatt. Megkértem, mutassa meg, ő azt mondta, akkor ha én is. Aztán ami a szemnek, az a kéznek...
Én is furcsállom, h a szüzesség elvesztését érti mindenki a kérdés alatt.
De ha már szüzesség, első, vagy második beíró:
"Későn érő típus vagyok! 19 évesen volt az első alkalom az akkori barátnőmmel!"
Nem értem, hol tart a világ... 19 évesen későn érő?? Mármint a szüzesség elvesztésére nézve... Miért, mi manapság az ideális? 14 évesen??? És 12 évesen se túl korai??? Döbbenet. Ez már más világ...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!