Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szexuális élményetek amelyre emlékeztek, hány évesen volt és mi volt az?
15voltam már javában :D majdnem 16
anyuék leléptek otthonról és hát..nekünk se kellett több :)
pontosan olyan volt amilyennek gondoltam
nem fájt egyáltalán és nagyon jó volt, nem bántam meg :)
2o11.10.30.-án
9.válaszoló, nagyon durva lehetett... :( Nem kívánom senkinek az ilyet. Első eset, és rögtön ez kerekedik ki belőle. Sajnálom.
A kérdésre:
Én 18 évesen veszítettem el nyáron, 8 hónap járás után a 3. pasim volt, és azóta is együtt vagyunk, már 2 éve.:) Fantasztikus este volt, egy sátorban történt meg, és nagyon romantikus volt.:) Senki nem volt a közelünkben, csak kettőnkről szólt az az éjszaka. És még mindig szerelmesek vagyunk és remélem azok is leszünk mindig egymásba.:))
15 éves voltam, az akkori barátommal történt, egy barátnőm születésnapi házibuliján... már rég nem vagyunk együtt, nem is tartott sokáig, de nem bántam meg.
18L
Én sem bántam meg, 16 voltam. Tombolt a nyár és a hormonjaim. Nálunk is egy sátorban történt az akkori barátommal, azóta is tartjuk a kapcsolatot, de már nem vagyunk együtt, mindennek már majdnem 8 éve.
24N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!