Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Melyik méretű péniszek felelhetnek meg neked, és melyik méret már kizáró ok nálad?
Kérlek rakjátok sorba az alábbi kategóriákat (a hozzá rendelt mért szerint értelmezve)!
micro________1-_3cm
extra_small__4-_8cm
small________9-11cm
medium______12-16cm
large_______17-18cm
extra_large_19-22cm
huge________23-25cm
extra_huge__25-27cm
giant_______28-35cm
A kategóriák micro, extra small, small, medium, large, extra large, huge, extra huge, giant.
Esetleg talalkoztal kispenisz-komplexusos esettel? Nem tudod, hogy milyen jellegu terapias kezelest alkalmaznak ilyenkor? Elofordul, hogy esetleg szorongasoldo gyogyszert is felirnak ilyen esetekre?
Egyaltalan lehetseges az, hogy teljesen megszunjon a peniszmeret miatti aggodalom, onbizalomhiany, kisebbsegi erzes, szorongas?
En olyan regota vagyok igy a meretemmel, hogy egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy lehetseges lenne olyan allapotot elerni, hogy egyaltalan ne foglalkoztasson, felszabadultan tudjak viselkedni es ne jusson eszembe a nap minden perceben...
"Esetleg talalkoztal kispenisz-komplexusos esettel?"
Igen. Sajnos napjainkban nagyon gyakori.
"Nem tudod, hogy milyen jellegu terapias kezelest alkalmaznak ilyenkor?"
Hát én leginkább a feltáró analitikust terápiát tartom alkalmasnak. Mert ez egy vagy több, de jól körül írható élmény hatásra alakul ki.
"Elofordul, hogy esetleg szorongasoldo gyogyszert is felirnak ilyen esetekre?"
Igen. De nem kell aggódni, nem veszélyesek! Ha karod ezekről is írok.
"Egyaltalan lehetseges az, hogy teljesen megszunjon a peniszmeret miatti aggodalom, onbizalomhiany, kisebbsegi erzes, szorongas?"
Igen. Nagy eséllyel. De így már csak terápiával.
"En olyan regota vagyok igy a meretemmel, hogy egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy lehetseges lenne olyan allapotot elerni, hogy egyaltalan ne foglalkoztasson, felszabadultan tudjak viselkedni es ne jusson eszembe a nap minden perceben..."
Három fontos fázis van ennek a terápiának. Az első megtalálni az élményt, hogy mi váltotta ki. Kettő ezt feloldani. Három (akár nyugatok mellet) pozitív megerősítést kapni.
80% esély van a gyógyulásra. Első pár beszélgetésen ez kiderül.
Tehát én azt javaslom, ne szexológust hanem pszichoanalitikust keres meg a problémáddal.
Koszi a valaszt!
Igazabol nalam nem az valtotta ki, hogy masok meglattak es csufoltak miatta, mert eleve nem vetkozok le senki elott, eselyt sem adok arra, hogy meglassanak.
Inkabb az valthatta ki, hogy lankadtan nagyon pici a peniszem, mint egy kisgyereke es kamaszkoromban ketsegbe estem, hogy nem akar noni es inkabb rejtegettem es titkoltam a dolgot, nem akartam, hogy barki is megtudja, hogy ez van velem. Nem neztem utana akkoriban a mereteknek, nem tudtam arrol sem, hogy letezik ez a hus- es verpenisz dolog, elzarkoztam az egesztol es el akartam titkolni, ezert aztan nem is csajoztam soha. Meg ugye lattam, hogy minden fiunak rendesen dudorodik az alsonadragja, vagy a farmerja ott kozepen, nekem meg csak egy kis hupli van ott...
Bocs, nem akarom ilyen pszichologiai csevelybe atvinni a dolgot, mert nem erre szolgal ez az oldal, de gondoltam leirom, hogy en miben latom annak az okat, hogy ennyire gatlasos es szorongo lettem a peniszmeretem miatt!
Hát igen. Ez egy jól csengő mondás.
Az igazság az ha valaki nem tudd úrrá lenni a problémáján vagy problémain akkor csinál egy újat. És azzal foglakozik, és arra fogja hogy nem működnek a dolgok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!