Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Melyik méretű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Melyik méretű péniszek felelhetnek meg neked, és melyik méret már kizáró ok nálad?

Figyelt kérdés

Kérlek rakjátok sorba az alábbi kategóriákat (a hozzá rendelt mért szerint értelmezve)!

micro________1-_3cm

extra_small__4-_8cm

small________9-11cm

medium______12-16cm

large_______17-18cm

extra_large_19-22cm

huge________23-25cm

extra_huge__25-27cm

giant_______28-35cm

A kategóriák micro, extra small, small, medium, large, extra large, huge, extra huge, giant.

2011. júl. 1. 03:22
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Előző -> 00:50
2011. júl. 3. 01:03
 22/36 A kérdező kommentje:
A 18 centi is és nagyobb ~3% a fehéreknél.
2011. júl. 3. 01:05
 23/36 A kérdező kommentje:

Hozzá teszem ez így van, de gyakrabban veszik elő.

Én is ismerek két olyan srácot akinek 18+/5+-ös, amúgy testvérek a fiúk. és a harmadik fivérnek meg, ő mondta hogy csak 13,5/4,5. Óvszer problémái voltak a két nekik a vastagság miatt. Ebből lehet látni és a XL-es óvszerek eladásnak arányból. Hogy kevés a vastag pénisz. Ami pedig gyakorlatban sokkal fontosabb a szexben.

2011. júl. 3. 01:10
 24/36 anonim ***** válasza:

Hat jo sok felmeres eredmenyet, meg adatot leirtal ide, de ez olyan papirizu, a valosag mindig mashogy mukodik, mint a statisztikak, jobban hiszek a sajat tapasztalatnak es a lanyok oszinte velemenyenek!

Jo lenne egyebkent azt erezni, hogy en a 15/3,5-esemmel nem vagyok hatranyban es nem kell miatta szegyenkeznem, de jelenleg baromi messze vagyok ettol az erzestol... a hossz meg talan okes lenne, de a 3,5-es atmero szerintem nagyon nagyon vekony, raadasul - ahogy te is emlitetted - a vastagsag sokkal fontosabb es jobban szamit...:(

2011. júl. 3. 09:18
 25/36 A kérdező kommentje:

Ezeket nézd meg és olvasd el!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Utána nem fogsz aggódni. Ígérem. Itt a nők véleménye is megjelenik hitlesen.

2011. júl. 3. 09:34
 26/36 anonim ***** válasza:

Koszi szepen, de rengeteg cikket olvastam mar a temaban, azt hiszem, nem nagyon tudsz mar ujat mutatni nekem!

Felfogom en, hogy felesleges emiatt aggodni, de az erzes nem tunik el csak ugy hirtelen...

2011. júl. 3. 10:30
 27/36 A kérdező kommentje:

Ez sem új?

[link]

2011. júl. 3. 10:32
 28/36 A kérdező kommentje:

ma 10:30-as Ha tényleg úgy van ahogy írod, akkor meg irány egy jó pszichológus!

Mert akkor a dg.-d kispénisz-komplexus.

"A túl kicsinek tartott pénisz miatti aggodalmak nagyon gyakran okoznak problémát a nemi életben. A szakirodalom ezt kispénisz-komplexus-nak nevezi."

Nem akartam én írni. De ha nem olvaod el .....

2011. júl. 3. 10:38
 29/36 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy kispenisz-komplexusom van, de attol, hogy elmegyek a pszichologushoz es o ellovi a jo oreg pszichologus-kliseket, nem fogok hirtelen egy magabiztos, onbizalomtol duzzado, a penisze erejeben mely meggyozodessel bizo emberre valtozni... a dolog inkabb rajtam mulik!

Asszem, epp eleg Woody Allen-filmet lattam ahhoz, hogy tudjam kb. miket szoktak mondani a pszichologusok...:D

Max. azt tudom elkepzelni, hogy egy olyan szakember tudna valamennyire segiteni, aki foglalkozott mar sok ilyen esettel es van tapasztalata a kispenisz-komplexussal kapcsolatban!

2011. júl. 3. 13:01
 30/36 A kérdező kommentje:

"Max. azt tudom elkepzelni, hogy egy olyan szakember tudna valamennyire segiteni, aki foglalkozott mar sok ilyen esettel es van tapasztalata a kispenisz-komplexussal kapcsolatban!"

Ez jó ötlet és van benne igazság. És tény hinned is kell benne hogy tudjon segíteni.

Én imádom Woody Allen, a Kernes szinkronnal is, de azok amúgy mind pszichiáterek (szinkronban lettek pszichológus). Ott csak azt veszik komolyan. Teljesen másvilág az USA, itthon dolgoztam pszichiátrián ,sőt még co-terapeuta is voltam. És nem pszichológus vagyok, tehát nem pénz remélek.

2011. júl. 3. 13:33
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!