Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kivered a pasidnak, csak hogy jó legyen neki, de te nem akartad, miután megköszönte mit mondasz?
Még se mondhatod hogy szívesen,mert hát nem akartad,ha azt mondod nincs mit az se igaz,ha azt mondod nem szívesen azzal megbántod..
:DD
"nem válaszolok, szemébe nézek és megcsókolom, voltam már igy"
Erre a 23:34-esre gondoltam :)
ffffffffffff akaratgyenge mert megteszi érte? aztán meg a szeretettel jössz?? te értelmi fogyatékos vagy? esteleg gondolkodsz írás előtt?
a másik meg elötted :D nem csinálja ha nincs kedve, de k jó világ van arrafele én nekem általában nincs kedvem dolgozni bevásárolni, főzni, futni, céges vacsorára járni, otthon ülni, számlákat fizetni stbstb szted csinálom??? még szép.. úristen nincs kedvem áh
Szexet - legyen az akár csak egy handjob - nem szokás megköszönni, mivel magától értetődő, hogy mindkét fél örömére történt...
Én soha nem köszöntem meg ilyesmit, se orált, mert egy kapcsolatban ez hülyeség. Teljesen hülyén venné ki szerintem utána egy "köszönöm". Ezt nyugodtan elmondhatod neki is.
Ja és: ne csinálj semmi szexszel kapcsolatosat csak az ő kedvéért. A szex arról szól, hogy mindketten jól érezzétek magatokat, nem pedig arról, hogy adok, vagy kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!