Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kivered a pasidnak, csak hogy jó legyen neki, de te nem akartad, miután megköszönte mit mondasz?
Figyelt kérdés
Még se mondhatod hogy szívesen,mert hát nem akartad,ha azt mondod nincs mit az se igaz,ha azt mondod nem szívesen azzal megbántod..
:DD
2011. jún. 30. 23:30
2/17 anonim válasza:
a szemébe nézel és azt mondod, "máskor csináld magadnak!" vagy mivel szereted hazudsz és akármennyire is nem akartad azt mondod h szívesen máskor is
3/17 napietus válasza:
semmit, mert nem teszek olyat, amihez nincs kedvem, és a férjem nem is kérne ilyesmire.
4/17 anonim válasza:
nem válaszolok, szemébe nézek és megcsokolom, voltam már igy
6/17 anonim válasza:
"most te jössz" :D
ha már örömet szereztél neki valami olyannal, amit nem szívesen tettél, akkor ő is "viszonozhatja" ezt a kedvességet :)
7/17 anonim válasza:
Megmondod neki, hogy amint leveszik a gipszet mindkét kezéröl, csinálhatja majd egyedül..
9/17 anonim válasza:
Én fiú vagyok. De asszem a 23:34-es válaszoló megoldása a legjobb. Mosolyogj hozzá, hogy őszintének hasson, és nem, fog gyanakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!