Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,17/13 intimméret szerintetek rendben van?
Jah, még egy érdekességet kihagytam a wcpapír gurigánál.
Van még egy jelenség, aminek okát nem igazán értem. Nekem a péniszem ugyanis ha elég jól áll, akkor felfelé mutat, és kb 30 fokos szöget zár be a hasammal. Ahhoz, hogy derékszögbe kerüljön vele -ahogy állítólag sokaknak alapból áll, kicsit feszíteni kell. Így ugye pl kutyapózban, vagy lovaglásnál használja az ember. Nah, de a lényeg, hogy ilyenkor valamiért néhány miliméterrel vastagabb, azaz ilyenkor széltében azon a bizonyos leg vastagabb részen elakadt a legvékonyabbnál picit vastagabb wcpapír gurigában is, míg ha felállítottam teljesen a hasamhoz, úgy simán belement... Hülyének nézhettek, de ezt követően többször elvégeztem a "kísérletet, mégpedig úgy, hogy direkt eltettem azt a két féle wcpapír gurigát, ami épp akkor otthon volt, hogy a körülmények tuti azonosak legyenek, és többedszerre is ugyan erre az eredményre jutottam...:)
Magyarán, missziunárius pózban vékonyabb a péniszem, mint kutya, vagy lovagló pózban... Na, ez hogy lehet. Te kedves kérdező, hogy állítottad a péniszed a wcpapír gurigás mérésnél? -ha te is ilyen kísérletező kedvű vagy, szerintem nézd meg te is a két leírt állásban... -mert nekem nagyon furcsa jelenségnek tűnik ez, és kíváncsi vagyok, hogy egyedi eset e. Na, de, ha külön kérdést írnék ki erről, az lenne a nap vicc kérdése...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!