Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,17/13 intimméret szerintetek rendben van?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 22:22
1/21 nielindi válasza:
ahhoz már nagyito kell :S
17/13= ~1,308
3/21 anonim válasza:
Ez 1,307692307692308 cm, ami elég kicsi... De ne feledjétek: "nem a méret a lényeg!".
4/21 anonim válasza:
Szerintem 13 centi kerületre gondolt. Ami olyan 4,1 centi átmérőt jelent.
Hosszra egész jó. Vastagságra csak átlagos, de mondjuk még elmegy.
5/21 A kérdező kommentje:
Igen, a 17 cm a hossz, és a 13 cm a kerület...
A 13 cm kerület csak átlagos ??? Én azt hittem, hogy vastagságban vagyok erősebb, és a hosszban gyengébb...
A hossz is csak egész jó, vagy azért lehetne még jobb is ???
KÖszi!
2011. jún. 30. 22:37
6/21 A kérdező kommentje:
Szerintetek nyugodtan felvállalhatom ezeket a méreteket a lányok előtt, vagy okom van a gátlásosságra ?
2011. jún. 30. 22:38
7/21 anonim válasza:
A 17 centi átlagon felüli Európában. Bőven jó.:) Ha nagyobb lenne, fájna a partnerednek. Az átmérője átlagos, nincs vele semmi baj.:)
9/21 anonim válasza:
a 13cmes kerülete az a legalul legvastagabb rész akar lenni?
10/21 A kérdező kommentje:
Nem legalul, hanem középen.
Szóval legalul vastagabb lenne, de nem tudom mennyivel, mert nem mértem le...
Így már nem annyira gáz a 13 cm , vagy így is az ?
2011. jún. 30. 22:52
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!