Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Análszex közben ért már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Análszex közben ért már valakit "baleset"? Lett már véletlenül kakis a partner?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok,s szeretném kiprobálni az análszexet. Tartok tőle, hogy a szerszámom kakis lessz kicsit. Bár engem nem zavarna.
2011. jún. 30. 21:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
akkor barátom készítsd be a gumit minden alkalomra, hátha megenyhül a csajod...bár én pofán is vágnálak, ha megpróbálnád a fenekem közelébe vinni a szerszámot! :)
2011. jún. 30. 22:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Dottorre nálad a pont! A legtöbb nő nagyon élvez, persze odafigyeléssel kell csinálni. Szinte minden partneremmel működött minden gond nélkül.

A kérdezőnek: és ha olyan lesz?

1., A párodnak nem is kell tudni róla ... mert egy nő problémát csinál a ilyenből (általában).

2., Ritkán fordul elő.

3., Az élmény kárpótol :-P

2011. jún. 30. 22:36
 13/20 Dottorre ***** válasza:

Mac008 ... köszönöm, te is jó tanácsokat adtál.

Üdv,

Dottorre

2011. jún. 30. 23:40
 14/20 anonim ***** válasza:

20/L

egy ötlet. én is nagyon ódzkodtam az anális szextől. aztán egyszer az előjáték során a hasamon feküdtem, és a pasim csókolgatta a fenekem, és eltévedt arra bizonyos tájékra. totál felizgultam tőle, bár először szokatlan volt. próbáld meg így rávenni a barátnődet! :D

2011. júl. 1. 00:50
 15/20 anonim ***** válasza:
nem, de nem értem mire fel ez a beöntés mánia, nincs is rű szükség
2011. júl. 1. 11:08
 16/20 A kérdező kommentje:

köszi 20/L!

ez jó tipp. Tegnap előtti aktusunknál, hasonló képen próbálkoztam........, tetszett neki is, de csak az ujjazást engedte egyenlőre........

2011. júl. 1. 13:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Simán lehet, úgyhogy húzz gumit, vagy megszívod.
2011. júl. 3. 20:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez akkor hülyeség amikor valaki elítéli az anált... most van akinek bejön van akinek nem.. ennyi... mindannyian másuk vagyunk... :) és 2 és fél év párkapcsolat után engedtem meg a páromnak hogy próbáljuk meg. azóta van hogy néha néha csináljuk de nem mindig.. :) mert változó hogy épp mennyire fáj.. van hogy azt mondom nem mert sírva fakadok...de van hogy egyáltalán nem érzek semmit.. ha a barátnőd óckodik tőle vagy ha mégis belemegy de azt mondja fáj neki akkor hagyd... nehogy erőltesd .... mert én egyszer voltam olyan buta hogy fájt egy kicsit de nem akartam a párom kedvét elvenni gondoltam mindjárt jó lesz az... jó is lett... elmúlt hirtelen a fájdalom... de a végén rájöttem hogy miért.... valahol elpattanhatott egy kis ér vagy megrepedhetett a bőröm egy ugye észrevettem hogy napokig véreztem... és ugye bár ez elég veszélyes fertőzés terén... úgyhogy csak nagyon óvatosan és figyelj oda a barátnődre... :)
2011. júl. 3. 21:11
 19/20 anonim ***** válasza:

21:11

Örömteli, hogy egy kellemetlen első élmény után ilyen racionálisan tudsz gondolkodni róla. Szerencsére vannak még értelmes hozzászólók anális szexszel kapcsolatban is az oldalon. ;)

2011. júl. 3. 22:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem az első élményem volt kellemetlen... az a kis baleset már akkor történt amikor csináltuk már nem is egyszer...
2011. júl. 3. 22:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!