Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Análszex közben ért már valakit "baleset"? Lett már véletlenül kakis a partner?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok,s szeretném kiprobálni az análszexet. Tartok tőle, hogy a szerszámom kakis lessz kicsit. Bár engem nem zavarna.2011. jún. 30. 21:47
1/20 anonim válasza:
Szerencsére engem még nem, de ismerek olyat akit igen :D Van olyan legenda is h kihúzta a megemésztetlen kukoricát a bré :D
2/20 anonim válasza:
Alapos beöntésnél nem lesz az. Ha meg a csaj nem csinál beöntést előtte, akkor erősen ajánlott a gumi.
3/20 anonim válasza:
Mi nagyban nyomjuk az asszonnyal!
4/20 anonim válasza:
Ha óvszert használsz, nem lehet belőle gond, ha olyan lesz. Anélkül nem ajánlatos, még ha tisztának is tűnik, összeszedhetsz valami fertőzést a széklettől.
5/20 anonim válasza:
Nem zavarna? Egy éltre elmenne a kedved a seggbedugástól.
Amúgy a pina miért nem jó?
6/20 anonim válasza:
ki kell előtte tisztitani és akkor nem lesz problem.
7/20 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy nem zavarna, hogy akkor pillanatnyilag a hév hevében, nem zavarna talán.....
Beöntésre szerintem nincs idő, hiszen ez egy hirtelen ötlet, lehetőség......., mire elmenne a barátnőm beöntést adni magának (ami szerintem lehetetlen...) el is menne a kedvünk tőle.... Igaz szeretném kipróbálni, csak a barátnőm nem igen szeret hallani róla.
2011. jún. 30. 22:03
8/20 Dottorre válasza:
Néha előfordul az ilyen, és nemhiszem, hogy ha olyannal csinálod, aki szeret, és akit szeretsz, elmenne tőle a kedved. És az utolsó postolónak üzenem, hogy valószínűleg ő sose csinálta még így ,vagy nem volt olyan partnere aki hagyta, tehát ne irigykedjen. És elárulom, hogy jópár nőt ismerek személyes tapasztalatból is, aki az análszextől is el tud élvezni, sőt, olyat is aki nagyobbat élvezett, mint a hüvelyi orgazmustól. Ergo nem feltétlen csak a pasinak jó...
9/20 A kérdező kommentje:
Dottore!
Valószinű úgy van, ahogy írod.
Köszi a biztatást, a barátnőmnek is ezt fogom mondani.....
2011. jún. 30. 22:09
10/20 anonim válasza:
Az elképzelhető, hogy szarszagú lesz a farkad.
A jó hír, hogy nem te fogod bekapni a végét utánna.
A rossz hír, hogy utána jön a nyelvespuszi.
Fogpiszkáló azért legyen nálad... :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!