Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem?
Figyelt kérdés
sziasztok. körülbelül egy hete történt először velem, mikor szex után pár órával nagyon fájt mikor pisilni mentem. ez eltartott egy napig, nagyon szenvedtem, azt hittem hogy felfáztam, de utána teljesen jól lettem. majd pár nap múlva szex után megint ugyanez lett. tudjátok mitől lehet? :( 20/lány2011. jún. 30. 21:28
11/13 anonim válasza:
A G-pontos-ra reagálva:
Csupán annyi köze lehet, hogy a húgyhólyaghoz közel található, és a húgycsövön keresztül távozik a folyadék, melyet az orgazmus vált ki. És ha valakinek érzékenyebb ez a terület és sokáig ingerelték neki, akkor fájdalmat érezhet a szex után.
12/13 anonim válasza:
elirta, utolsó elöttire gondolt,de miközben ö válaszolt te írtál,és ugy nézett ki mintha neked írt volna.
nőgyógyász.Én is megnézhetem maszekba ha gondolod,de biztosat nem tudok mondani,nem vagyok doktor ;P :D
13/13 anonim válasza:
jaja, bocsi, miközben írtam, beírtál te, természetesen nem rág gondoltam. és az, amit mondtál, valószínűtlen. szóval menj el nőgyógyászhoz, de sztem csak simán kidörzsölődsz, ahogy én szoktam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!