Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem?
Figyelt kérdés
sziasztok. körülbelül egy hete történt először velem, mikor szex után pár órával nagyon fájt mikor pisilni mentem. ez eltartott egy napig, nagyon szenvedtem, azt hittem hogy felfáztam, de utána teljesen jól lettem. majd pár nap múlva szex után megint ugyanez lett. tudjátok mitől lehet? :( 20/lány2011. jún. 30. 21:28
1/13 anonim válasza:
A partnerednek nem ártana néha megmosni a cerkát.
2/13 anonim válasza:
Ilyet még nem éreztem szerintem menny nődokihoz és kérdezd meg,mert lehet belőle komolyabb is!
22/L
3/13 A kérdező kommentje:
megmossa mindig. meg előtte együtt zuhanyoztunk, nem ez lehet a probléma
2011. jún. 30. 21:31
4/13 anonim válasza:
Őszintén nem tudom, velem volt hasonló, azt hittem a szextől van, de fel voltam fázva. Szerintem, ha nem felfázás, akkor lehet, hogy túl mélyre hatolt beléd, vagy sokáig izgatta a g-pontodat. De a biztonság kedvéért menj el orvoshoz.
5/13 anonim válasza:
Detto. Mamám szerint ez szex utáni cystitis, azt mondja ez létező probléma, főleg akinek nincs rendszeres szexuális élete.
Azért mamámat kérdeztem, mert ő szülésznő, dolgozott nőgyógyászaton is, szóval én hittem neki.
6/13 anonim válasza:
kedves drága utolsó: G pont-nak úgy egészen komolyan szerinted mégis mi köze van a női ivarutakhoz?? semmi.
kérdezőnek: velem akkor volt ilyen, amikor kidörzsölődtem ott lenn szex közben, és akkor amikor pisilek, a kidörzsölődött részre is rámegy, akkor csíp. lehet óvatosabbnak kéne lennetek, vagy síkosító kellene.
7/13 anonim válasza:
nem ivarutakhoz, bocs, hanem húgyutakhoz.
10/13 anonim válasza:
Már bocs, én egy szóval sem említettem a G pontot:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!