Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért NEM szeretek melltartót hordani? És van-e jelentösége (a nem hordásnak), hogy kicsi vagy nagy melled van? Meg évszakfügö-e?
És pl munkába , sportnál , hordtok nem ?!
Kérlek írd le korodat is !
21:11
Én meg elmondanám, hogy ezeket nem mindenki szereti hordani, meg vannak, akiknek nem is áll jól, és vannak, akik útálják ezt a stílust. Tehát ugyanúgy fel kell öltöznie, mint egy fiúnak. Akkor pedig rohadtul melegít, hidd el.
(21:06-os)
Én kifejezetten nem szeretek melltartót hordani, nincs túl nagy, tartani nem kell, annyira viszont nem is extrakicsi, hogy feltétlenül "nagyobbítani" akarjam. Van 1-2 ruhám, ami alá muszáj felvenni, akkor szoktam, de amúgy nem.
19/N
En speciel azert nem szeretek melltartot felvenni mert anelkul is melegem van igy nyar tajekan.ugyhogy nem is nagyon hordok,tobbnyire csak sportolashoz veszem fel.meg telen,mert olyankor anyam visit h Vedd fel mert megfazol! :D
Arra a problemara pedig hogy igy atlatszhatnak dolgok kifejlesztettem egy bombabiztos megoldast: nem veszek fel olyan ruhat ami atlatszik :D
16/L, 75C
Minden nap hordok, télen-nyáron. Téle fáznék nélküle, nyáron meg kényelmetlen, mert viszonlag nagy mellem van (80C). És nem is szép, ha nincs rajtam. Itthon néha leveszem, de általában nem. Sporthoz jó leszorítós sportmelltartóm van, hogy ne ugráljon össze-vissza a mellem.
23/l
én szoktam mindig, éjjel-nappal. Kényelmetlenül érzem magam nélküle.
70/C
23/N
szerintem kényelmes hordani
utcára mindig veszek fel, ha itthon vagyok és nem öltözök át akkor is rajtam marad, de ha csak felkapok valami itthoni pólót akkor nem szoktam alá venni melltartót, meg éjszakára sem
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!