Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért NEM szeretek melltartót hordani? És van-e jelentösége (a nem hordásnak), hogy kicsi vagy nagy melled van? Meg évszakfügö-e?
Figyelt kérdés
És pl munkába , sportnál , hordtok nem ?!
Kérlek írd le korodat is !
2011. jún. 30. 21:02
2/20 anonim válasza:
ki mondta, h nem szeretunk? nem is megyek utcára ha nincs rajtam, nem esztétikus, h ott lógnak.. 21, l
3/20 A kérdező kommentje:
ja azt is írjátok le mekkora a melletek ! köszi !
2011. jún. 30. 21:05
4/20 anonim válasza:
Hordok, akárhova elmegyek, de itthon nem. Azért, mert a kényelmes melltartó után sokat kell kutatni. Nyáron, melegben meg még egy plusz ruhadarab, amit el kell viselni. :/ (Ez kb. olyan, mintha egy pasi f.szmelegítőt hordana.)
5/20 anonim válasza:
nekem a kinaiból vannak a melltartóim, mégis kényelmesek.. 85 c
6/20 anonim válasza:
Kényelmetlen. Futni megyek akkor más melltartót veszek fel, amúgy meg csak azért, hogy úgy tűnjön mintha lenne ott valami. 75/AA, és nem vagyok sovány, sőt... :/ Fura, de nagyobbnak érzem ha van rajtam.
20/l
7/20 anonim válasza:
Otthon sosem hordok, mert kényelmetlen. De utcán, bárhol máshol meg nélküle kényelmetlen ahogy "lobog" a mellem mikor megyek.
8/20 anonim válasza:
21:06
Azért bátorkodom megjegyezni, hogy egy nőnek sokkal inkább lehetősége van lengén felöltözni nyáron, mint egy férfinak. Rövid szoknya, ujjatlan kis top, papucs. Sajnos nekünk nem. Főleg ha kicsit elegánsabban kell megjelenni valahol. Akkor hosszú nadrág, zárt cipő, ing, esetleg még zakó is... :S
9/20 anonim válasza:
Nekem kényelmetlen, de ha nem hordom, fáj a mellem. Sportoláshoz duplát veszek fel. Amúgy tényleg nagyon melegít nyáron... 23L (75E)
10/20 anonim válasza:
Én átlagba hordok.itthonra sohasem veszek fel sportoláshoz mindenféleképpen sportmelltartót különben a mellem kell h fogjam mert ahogy lobog fáj:D amúgy ezis azért van főkként mert főleg nyáron a lenge cuccokba átlátszik a mellbimbónk ami engem zavar. de van pl olyan ruhám ami dupla varrású elől és nyitott hátul ahoz nem veszek fel melltartót:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!