Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez ok arra hogy ne akarjon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ok arra hogy ne akarjon velem sexelni?

Figyelt kérdés

Én 22 lány vagyok és a párom azt mondja hogy azért nem sexel velem mert unalmas az hogy bármikor megkaphat.

Hozzá teszem hogy még csak 11 hónapja vagyunk együtt!!!!

Ez röhej nem?????!!!!

Mit csináljak?????

2011. jún. 30. 21:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
szted mibe mehet mindez át? ez se normalis h nem mehetsz a boltba.. nem tunt fel?
2011. jún. 30. 21:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Azt mondja unalmas hogy bármikor megkaphat, de sehova se mehetsz? Szerintem most hagyd ott!
2011. jún. 30. 21:24
 13/22 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkodom,de nagyon nehéz mert utálok egyedül lakni,na és persze szeretem is,vagy már nem tudom miért kötődöm hozzá!
2011. jún. 30. 21:27
 14/22 anonim ***** válasza:
igazad van, ez tényleg röhej.
2011. jún. 30. 21:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Sok minden nehéz, de egy rossz párkapcsolatban élni még nehezebb.
2011. jún. 30. 21:35
 16/22 A kérdező kommentje:

Christine

Tudom,tudom,de most szakítsak vele?

Azt mondta hogy el engedne ha menni szeretnék,nem állítana meg.

2011. jún. 30. 21:37
 17/22 anonim ***** válasza:
Akkor tipli gyorsan... névváltoztatás és irány Argentína
2011. jún. 30. 21:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Kérdés: Boldog vagy vele?
2011. jún. 30. 22:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Kérdező: Miért kell hatvanezer milliárd kérdőjelet meg felkiáltójelet tenned minden mondatod végére?
2011. jún. 30. 22:01
 20/22 anonim ***** válasza:
ha te szeretsz szenvedni, akkor csak rajta! de én úgy otthagynám mint a szert. így utólag mondom, tepesztalatból. az exem is ilyen volt, mindenben ahogy a tied, annyi különbséggel, hogy ő azért nem szexelt velem, mert őt már nem érdekli kiélte magát. teszem hozzá, most 29 éves...és most itt vagyok a 15 hónapos kisfiammal egyedül, albérletben..teszem hozzá sosem voltam boldogabb mint most!!
2011. jún. 30. 22:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!