Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ok arra hogy ne akarjon velem sexelni?
Figyelt kérdés
Én 22 lány vagyok és a párom azt mondja hogy azért nem sexel velem mert unalmas az hogy bármikor megkaphat.
Hozzá teszem hogy még csak 11 hónapja vagyunk együtt!!!!
Ez röhej nem?????!!!!
Mit csináljak?????
2011. jún. 30. 21:01
1/22 anonim válasza:
Várj, amíg ő akar, és akkor mondd meg neki, hogy "bocs de nem akarom!" Ezt nem tudod siettetni, akármit is mond indoknak.
2/22 anonim válasza:
Légy elérhetetlen, járj el mindenhova nélküle, ha így fogja fel az egészet. Aztán majd meglátja, hogy nem kaphat meg mindig.
3/22 anonim válasza:
háát.. igen, ez röhej.. sztem felejtps.. hagyd ott......
5/22 A kérdező kommentje:
De én nem mehet sehova nélküle mert nagyon féltékeny,ja és én minden nap sexelnék vele!!!
2011. jún. 30. 21:05
6/22 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy többekközt erre való a párkapcsolat... Szerintem csal. Bocs.
8/22 A kérdező kommentje:
Szerintem is erről szól egy párkapcsolat,de amikor említem neki hogy nekem több kell akkor azt mondja hogy,ő nem fog megváltozni.Én nem mehetek sehova nélküle,még a boltba is autóval megyünk.Munkahelyemre is bevisz.Ez nagyon gáz!!!!!
Segítsetek!!!!!!!
2011. jún. 30. 21:10
9/22 anonim válasza:
juj, ez durva.. nagyon gyorsan probalj megszadulni tőle, mert előbb vagy utobb verni fog..
10/22 A kérdező kommentje:
Verni fog??????????????
Ezt miből gondolod????????
2011. jún. 30. 21:20
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!