Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A péniszméretnek mekkora a jelentősége a melegeknél a szerepek kialakulásában?
Te is érdekes dolgokon tudsz gondolkodni.
Bár én inkább arra tippelnék, hogyha van is ilyen tendencia, akkor fordítva, mint ahogy leírtad. Akinek kicsi van, az nem okoz vele fájdalmat, és nagyobb eséllyel vállalják be, de akié meg extranagy, azt nem szeretnék kapni, ezért neki inkább kapja máshonnan. Itt legalábbis szerintem még jobban él az, amit a nők is mondanak, hogy nem feltétlenül a nagyobb a jobb.
Nőnemű vagyok, eddig egyszer tapasztaltam ilyet, egy elég beteg exbarátomnak "köszönhetően", konkrétan megerőszakolt, az övé elég nagy volt.. Sokkal jobban fájt, mint a szüzességem elvesztése. Nem hiszem, h a melegek sokkal jobban szeretnék a nagyot.
Vagy csak én vagyok naív?
19/N
Előző, nem vagy naiv! Pontosan úgy van, ahogy leírtad. Az intim méretnek ilyen szempontból nincs jelentősége, az aktív/passzív szerep egyszerűen attól függ, hogy ki melyiket szereti. 14-15 cm már bőven jó ilyen szempontból. Amúgy a legtöbb meleg uni, így váltogatják a szerepeket.
24/F (meleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!