Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szerettek szopni?
Én se nagyon szeretek... Azért csinálom, mert neki jó. Néha rámjön, hogy tényleg van kedvem, de annyira nem jön be az íze, hogy amikor elkezdem, elmegy a maradék lelkesedésem is, szóval számomra az egyetlen pozitív dolog benne a barátom reakciója. Ha nem szeretném a páromat, biztosan nem csinálnám. (Arra gondolok, hogyha egyszer tegyük fel, lenne egy szexkapcsolatom, abban biztosan nem lenne orális szex, mert az ugye arról kell szóljon mindkét fél számára, h NEKEM jó legyen [mármind mindkettő így áll hozzá], egy kapcsolatban meg az is számít, h NEKI jó legyen.)
19/N
Én imádok. :) A páromnak gyönyörű farka van, és imádom a számban érezni, a kezemben tartani stb. De még ennél is jobb, amikor felnézek és látom a szétcsúszott szemeit, hogy mennyire élvezi...:))
22/L
Nem szeretek, nem is tudok jól, megerőltető. 17/L
Viszont nagyszerű érzés örömetokozni vele:P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!